România a rămas pentru cei mai mulţi destinaţia favorită de vacanţă. Pandemia şi nesiguranţa vacanţelor din străinătate i-au convins pe români să aleagă, si pentru această vară, să îşi petreacă concediul în ţară. Potrivit unui studiu realizat de agentia de research Unlock, cele mai vizitate 3 destinatii vizitate in vara anului 2020 în România au fost litoralul şi zona Braşov-Bran-Prejmer, în timp ce multe alte destinatii cu un potenţial extraordinar rămân mai puţin cunoscute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asa că Prima TV şi platforma www.destinatiaanului.ro le adresează tuturor românilor un îndemn simplu: “Hai să ne cunoaştem ţara”! şi îi invită să devină turişti în propria ţară, să propună, să voteze şi să călătorească în destinaţia lor favorită din România.

Prin intermediul platformei https://www.destinatiaanului.ro/ pot fi nominalizate destinaţiile de vis din România. Mecanismul este simplu. In competitie pot fi înscrise o comună, un oraş sau o regiune geografică de dimensiuni mai mici decât un judeţ. În prima etapă, cei care vor intra pe site pot introduce recomandarea lor, pot face nominalizarea destinatiei preferate de vacanţă. Pe 5 iunie vor fi anunţate cele mai nominalizate 6 destinaţii iar acestea vor intra în "turneul final”. În cea de-a doua etapă, cea a votului, publicul va vota Destinaţia anului 2021 în România.

În cadrul celui mai ambiţios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste. Rând pe rând, toate cele 6 destinaţii candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, https://www.destinatiaanului.ro/,  vor fi cumulate toate voturile şi se va intra în linie dreaptă spre Marea Finală. Un juriu format din profesionişti în turism, bloggeri si publicul votant va decide care destinaţie se va bucura de faima titlului de Destinaţia anului 2021 în România.

Proiectul îi are de partea sa pe 10 dintre cei mai reputaţi bloggeri din turism ca parteneri media în cel mai amplu proiect de televiziune şi online ce promovează, în acest an, turismul românesc. Printre bloggerii de turism care se alătură proiectului iniţiat de Prima TV şi platforma online www.destinatiaanului.ro  se numără https://www.imperatortravel.ro/https://valizevesele.ro/https://www.insandale.ro/ sau https://lipa-lipa.ro/ .

“Mă bucur să fac parte dintr-un proiect atât de îndrăzneţ. Încă de la primele vacanţe, am ţinut să îmi cunosc mai întâi ţara, înainte de a pleca peste hotare. Şi, după mulţi ani şi multe mii de kilometri parcurşi, încă mai am ce să descopăr în România! Va fi dificil să comparăm regiunile, comunele, oraşele, dar competiţia va fi o motivaţie perfectă de a îmbunătăţi calitatea turismului românesc”, spune Dana Gonţ, susţinatoare a proiectului.

Decizia cea mai importantă le va aparţine însă celor care vor intra pe platforma https://www.destinatiaanului.ro/ şi vor vota.  Îndemnul Prima TV şi al platformei online www.destinatiaanului.ro  pentru 2021 este: “Călătoreşte! În 2021, alege să vizitezi România!”

Mai multe detalii despre regulamentul campaniei pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro/ .

Proiect este sprijinit de Ursus Cooler, Cotnari şi EpicVisits.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.