Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat cumpărarea drepturilor de transmisie pe doi ani pentru meciurile naţionalelor de handbal ale României - masculină şi feminină - şi partidele echipelor de club din Ligile Naţionale şi Supercupă, urmând ca, în următoarea perioadă, conducerea televiziunii publice să stabilească detaliile în vederea încheierii unui contract cu Federaţia Română de Handbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Televiziunea Română îşi propune să transmită, în următorii doi ani, partidele naţionalelor de handbal şi meciuri din competiţiile interne majore, informează televiziunea publică.

În următorii doi ani, telespectatorii ar putea urmări meciurile de calificare disputate pe teren propriu ale echipelor naţionale pentru Campionatul European de Handbal Feminin (CE) 2018, CE de Handbal Masculin 2018, Campionatele Mondiale din 2017 şi 2019, dar şi partidele din cadrul Trofeului Carpaţi.

Televiziunea publică ar putea transmite meciuri din fiecare etapă a Ligilor Naţionale – feminină şi masculină - şi întâlnirile disputate în Supercupa României, ediţiile 2017 şi 2018.

În total, TVR ar putea transmite, în perioada 2016-2018, pe toate canalele sale, un număr de maximum 270 de meciuri de handbal ale echipelor de seniori.

Anul acesta, Televiziunea Română transmite cele mai importante competiţii în care este angajată naţionala feminină de handbal - Jocurile Olimpice de la Rio, aflate în plină desfăşurare, şi Campionatul European din decembrie. Partidele de la Europenele din Suedia vor fi transmise în exclusivitate de TVR.

Un parteneriat alături de Federaţia Română de Handbal ar confirma încă o dată experienţa şi posibilităţile editoriale şi tehnice ale televiziunii publice de a susţine performanţele sportivilor români, în acord cu misiunea sa publică şi cu dimensiunea de sport naţional a handbalului, se arată în anunţul făcut de SRTv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.