Tururile Harta senzorială a Bucureştiului vizează, în luna martie, cartierele Armenesc şi Cotroceni din Bucureşti, pe o axă care leagă evenimente istorice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Traversăm oraşul pe o axă care ne leagă de evenimente istorice - de la Revoluţia din 1848, la Mica Unire din 1859 şi la Marea Unire din 1918, trecând prin cele două războaie mondiale”, susţin organizatorii.

Tururile Harta senzorială a Bucureştiului # 2 vor avea loc în zilele de 2,3,4,5, respectiv 15,16,18 şi 19 martie, cu începere de la ora 19.00. Participarea la tururi este gratuită şi se face pe baza unei înscrieri prealabile pe  site-ul hartasenzoriala.com sau prin email la adresa povesti@hartasenzoriala.com. Numărul maxim de participanţi la fiecare tur este de 15 persoane.

Harta Senzorială a Bucureştiului este un proiect cultural care constă într-un tur ghidat performativ prin istoria recentă şi mai puţin recentă a unor locuri relevante pentru oraş.

Din echipa proiectului, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, fac parte Cristina Modreanu, coordonator proiect, Paul Dunca, ghid şi performer, Maria Draghici, video artist, şi Mara Mărăcinescu, sound architect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.