Reprezentaţiile spectacolului ”My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, din stagiunea toamnă-iarnă, vor putea fi urmărite în sala Epika din Grand Cinema & More pe 13, 14, 15 şi 16 octombrie, dar şi pe 8, 9, 10 şi 11 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musicalul are în distribuţie 40 de actori şi dansatori, 27 de muzicieni şi 12 solişti. ”Am avut şansa să fac parte din generaţia care, la Teatrul de Operetă, a învăţat cum se face un spectacol «ca afară», un musical «ca afară». Am fost implicat ca actor şi traducător în mai toate proiectele de acolo şi am crescut cu acest curent, am descoperit tainele teatrului muzical. «My Fair Lady» este primul proiect privat de anvergură care a reuşit să realizeze un musical «ca afară», un lucru incredibil în peisajul teatral românesc, iar, din acest motiv, producţia trebuie să fie un «must see»”, a spus despre spectacol Ernest Fazekas, traducător al libretului şi actor în rolul profesorului Henry Higgins.

”Să joci într-o sală de cinema, într-un musical care în România nu e atât de cunoscut, este ca şi cum te-ai arunca în gol. Am înţeles, însă, că publicul a fost pregătit să ne prindă din zbor şi cred că asta a fost una dintre cele mai mari victorii. (…) E o viaţă întreagă în acest spectacol, trăită demn, înalt şi frumos”, a descris proiectul Ana Maria Georgescu, actriţa din rolul Elizei Doolittle.

Din echipă fac parte dirijorul Daniel Jinga, scenograful american Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dincă şi designerul de lumini Daniel Klinger, cea mai mare provocare a acestui spectacol a fost transformarea unei săli de cinema într-una autentică de teatru. 

Pentru spectacolele din luna octombrie, biletele pot fi achiziţionate de la casele de bilete din cadrul Grand Cinema & More, de pe bilet.ro şi pe site-ul Cinemagia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.