Expoziţia ”Instalart/ Obiect/ 004”, care reuneşte şase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuţi designeri şi arhitecţi români, va fi deschisă pe 21 iulie, la Bucureşti Mall. Instalaţiile expuse au fost propuse pentru Pidu Central Bucureşti, proiect agreat de Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şase proiecte vor propune un obiect, o instalaţie, un concept care ar putea să completeze Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) agreat de Primăria Capitalei şi care are ca direcţie majoră crearea unui centru al Bucureştiului competitiv la nivel naţional şi internaţional. Mai exact, presupune stabilirea unui traseu de două ore care reuneşte spaţii publice comunitare cu activităţi bine definite, integrate într-un sistem la nivelul întregului oraş. Proiectul este ghidat de arhitectul Mario Kuibuş, în cadrul iniţiativei sale numite TUB.

Instalart - Mădălin Gheorghe
Instalart - Mădălin Gheorghe

Designerii care expun în cadrul expoziţiei de la Bucureşti Mall sunt Corvin Cristian - ”Restituţie”, Dorin Ştefan - ”Omagiu lui Andrei Cadere”, Robert Marin - ”Bucur”, Mihai Popescu - ”Portobello Stradale”, Ştefan Barutcieff - ”Museum Line”, Mădălin Gheorghe - ”The ExFormation Panel”. 

Expoziţia va fi lansată în cadrul unui vernisaj în data de 21 iulie, de la ora 20.00, la Bucureşti Mall şi va rămâne în acel spaţiu până pe 9 august, când se va muta în Plaza România, pentru alte trei săptămâni.

Din toamnă, expoziţia va putea fi văzută şi în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.