Radiografia ţinutelor de Oscar va fi comentată, miercuri, de la ora 22.00, în emisiunea ”Fashion Police: The 2017 Academy Awards” de la televiziunea E!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de a 89-a ediţie a ceremoniei de înmânare a Premiilor Academiei Americane de Film a avut loc duminică, la Los Angeles, şi a fost un eveniment cu multe momente surprinzătoare, unele controversate, dar şi cu gafe. 

 

Miercuri, 1 martie, la ora 22.00, în cadrul emisiunii Fashion Police: The 2017 Academy Awards, Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski şi invitaţii lor revin, pentru a-şi exprima părerile despre ţinutele alese de vedete la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film din 2017.

Publicul va afla ce părere are juriul despre rochia aurie aleasă de Jessica Biel, despre ţinuta Givenchy a Emmei Stone, rochia voluminoasă aleasă de Brie Larson sau despre apariţia Dakotei Johnson într-o surprinzătoare rochie Gucci.

Viola Davis
Viola Davis

Seara Oscarurilor este cea mai strălucitoare seară de la Hollywood şi ceea ce îmbracă starurile este la fel de important precum cucerirea Oscarului.

Actriţele Taraji P. Henson, Emma Stone şi Charlize Theron au fost lăudate pentru ţinutele elegante pe care le-au purtat duminică seară la gala de decernare a premiilor Oscar 2017.

Emma Stone
Emma Stone

La polul opus, printre vedetele criticate se numără Alicia Vikander şi Dakota Johnson, informează site-ul revistei Cosmopolitan. În emisiunea ”Fashion Police” vor fi dezbătute toate detaliile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.