Principesa Sofia se află în Elveţia, unde va sta câteva zile alături de părinţii săi, regele Mihai I şi regina Ana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Principesa Sofia a României se află în Elveţia, pentru a fi alături de Majestăţile Lor Regele Mihai I şi Regina Ana. Alteţa Sa Regală va petrece câteva zile la reşedinţa privată a părinţilor săi", a transmis Casa Regală, duminică.

Sora principesei Sofia, principesa Elena, s-a întors din Elveţia la sfârşitul acestei săptămâni.

Începând din data de 2 martie, când Casa Regală a anunţat că regele Mihai a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiicele regelui au mers în Elveţia pentru a fi alături de părinţii lor.

După ce custodele coroanei, principesa Margareta, a revenit în ţară, regele a fost vizitat de cealaltă fiică a sa, principesa Maria şi apoi de principesa Elena.

Regele Mihai a fost externat, în 15 martie, din clinica de la Lausanne unde a fost internat timp de 17 zile, starea sa fiind stabilă, dar impunând o lungă perioadă de recuperare sub supraveghere medicală.

Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia şi este fiul Regelui Carol al II-lea şi al Reginei-mamă Elena.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.