Preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs ”Câştigă România!”, prezentată de Virgil Ianţu la TVR 2, încep pe 28 august, la Craiova, acestea urmând să continue până la începutul lunii septembrie, în Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Iaşi. Emisiunea va reveni în grila televiziunii în această toamnă, cu o grafică nouă şi un generic compus de prezentatorul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă preselecţii, Virgil Ianţu le-a pregătit celor ce cunosc istoria, cultura şi frumuseţile zonei în care trăiesc câteva întrebări, iar răspunsurile corecte le vor aduce premii, informează TVR.

”Am format o echipă cu care pornesc în caravană. Pe lângă preselecţiile pentru «Câştigă România!», toţi cei ce vor veni la întâlnirea cu noi vor avea parte de surprize, sesiuni de autografe, concursuri şi multe premii”, a spus Virgil Ianţu.

Caravana ”Câştigă România!” va face prima oprire pe 28 august, la Craiova, la Electroputere Mall, unde, începând cu ora 17.00, va avea loc un concurs de cultură generală, cu întrebări legate de regiune. Va urma o sesiune de autografe, iar de la 18.30 se dă startul preselecţiilor ”Câştigă România!”.

Caravana îşi va continua drumul către Timişoara (29 august, Iulius Mall), Cluj-Napoca (31 august Iulius Mall), Târgu Mureş (1 septembrie, Promenada Mall), Iaşi (3 septembrie, Pallas Mall).

Virgil Ianţu a anunţat şi câteva modificări în formatul emisiunii-concurs difuzate de TVR 2. ”Pentru sezonul doi lucrăm la o grafică nouă, ce va fi mai modernă, dar şi un nou generic. De muzică mă voi ocupa personal. În general, cel de-al doilea sezon «Câştigă România!» va fi mai dinamic şi cu elemente noi. Este firesc ca după experienţa acumulată să aducem îmbunătăţiri. Lucrăm la asta şi mă bucur că întreaga echipă este pozitivă şi dedicată”, a spus prezentatorul.

Emisiunea-concurs “Câştigă România!” este un format dezvoltat de Televiziunea Română împreună cu Zucchero Media şi s-a bucurat încă de la debut de o audienţă largă la postul public de televiziune. Emisiunea a fost remarcată şi la nivel internaţional, iar producţia prezentată de Virgil Ianţu a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiţie care îşi va desemna premianţii în toamna acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.