Povestea Elizei Doolittle din musicalul ”My Fair Lady” revine pe scena sălii Epika de la Grand Cinema & More cu o serie de patru reprezentaţii, în zilele de 13, 14, 15 şi 16 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada octombrie - decembrie a acestui an, povestea Elizei şi a profesorului Higgins revine pe scena sălii Epika, în producţia privată a musicalului ”My Fair Lady”, un spectacol de anvergura celor de pe Broadway, informează organizatorii.

Musicalul ”My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, a avut premiera pe scena Grand Cinema & More, în luna mai, într-un decor construit special pentru a susţine grandoarea unui spectacol de acest fel. Peste 200 de profesionişti au fost implicaţi on-stage şi backstage în acest eveniment.

Pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie şi, mai apoi, în cadrul celei de a treia serii de reprezentaţii din luna decembrie, musicalul ”My Fair Lady” poate fi urmărit în aceeaşi punere în scenă, elaborată de o echipă internaţională de creaţie.

Din aceasta fac parte scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câştigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013, dar şi designerul de costume Oana Botez, câştigătoare a Barrymore Awards pentru Excelenţă în Teatru şi Drammy Award. Pentru construirea unui spectacol complet, aceştia vor lucra alături de dirijorul Daniel Jinga, coregraful Violeta Dincă şi unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România, Daniel Klinger. Pentru cele două noi stagiuni, distribuţia îi păstrează pe Irina Ioana Baianţ, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Ionuţ Burlan şi Cătălin Neamţu în rolurile principale.

“Nimic nu e mai important pentru regizor decât satisfacţia publicului. Precum şi sentimentul că o echipă artistică şi de producţie întruchipează ceea ce tu ai conceput înainte. Sunt foarte bucuros să asist la reacţia publicului, care la primele reprezentaţii a fost emoţionantă. Stau în sală şi mă bucur împreună cu spectatorii că acest spectacol se întâmplă, în această inedită formă, într-un astfel de spaţiu, cu o asemenea minunată echipă artistică. A meritat munca şi  merită în continuare ca genul muzicalului să fie descoperit mai adânc în lumea spectacolului din România“, a declarat regizorul Răzvan Ioan Dincă.

Pentru reprezentaţiile My Fair Lady din luna octombrie biletele au fost deja puse în vânzare şi sunt disponibile pe grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.