Miniseria de 6 episoade „Posedare” (Possessions, 2020), producţie Canal+ Original, va fi difuzată din 26 mai, de la 21.30, câte două episoade, în zilele de luni şi joi, la Focus Sat TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iubirea se transformă în dramă atunci când Natalie (Nadia Tereszkiewicz), o tânără de origine franceză care locuieşte în Israel, este acuzată că şi-a ucis soţul, Eran (Imri Biton), chiar în ziua nunţii lor. Karim (Reda Kateb), ataşat la consulatul francez, are sarcina de a o ajuta pe Natalie şi nu poate decide dacă femeia din faţa lui este vulnerabilă şi pierdută sau incredibil de manipulatoare. El devine obsedat de acest mister în timp ce Esti (Noa Koler), o poliţistă israeliană, şi Beer-Sheva, superiorul ei de la secţia de poliţie, încep să investigheze cazul.

Uciderea lui Eran ridică tot felul de întrebări şi declanşează un comportament ciudat din partea tuturor celor mai apropiaţi de Natalie. Ceea ce începe ca un caz de crimă aparent simplu devine din ce în ce mai greu de desluşit. Moartea mirelui trezeşte demoni, morţi şi vii, într-o întreagă comunitate în care toată lumea are un secret de ascuns. Stigmate, violenţă, crimă, forţe oculte, tradiţii şi ritualuri se combină şi conferă o notă suprarealistă finalului. 

Într-un interviu realizat de Canal+ cu actriţa din rolul principal, Nadia Tereszkiewicz, aceasta a vorbit atât despre personajul interpretat de ea, Natalie, cât şi de restul personajelor care construiesc povestea: „Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la acest personaj este ambiguitatea ei, este extrem de fragilă şi extrem de puternică în acelaşi timp. Admir curajul ei de a căuta libertatea cu orice preţ, în ciudatuturor aşteptărilor celor din jur. Este un personaj memorabil şi mă consider norocoasă că am avut şansa să îl interpretez. Mă simt onorată că am jucat alături de Reda Kateb şi am avut parte de susţinerea lui. Şi personajul lui Noa Koler este remarcabil, ea joacă rolul poliţistei şi sensibilitatea ei conferă umanitate anchetei. „Posedare” este o dramă thriller, dar oscilează puternic între real şi fantastic, îmi place partea de superstiţii, fac parte din viaţa noastră.”

Producţia a primit distincţia pentru Cel mai bun serial francez de la Sindicatul Francez al Criticilor de Film. Regia este semnată de Thomas Vincent ( Bodyguard, Reacher, Je suis un assassin, Karnaval).

În Aplicaţia Focus Sat sunt disponibile în exclusivitate şi alte seriale europene remarcabile, sezoane întregi din producţii de succes Canal+ Original precum: „ Regele Varşoviei”, „Planeta celor singuri”, „Pro şi contra” (2 sezoane),  „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane), „Ostatici în subteran” (2 sezoane).

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum şi în aplicaţia Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Aplicaţia Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile de cei care vor să o descopere şi nu se numară încă printre clienţii Focus Sat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.