Criticul de artă Pavel Şuşară a anunţat luni că intenţionează să realizeze o expoziţie şi un album cu pancartele şi recuzita manifestanţilor de la protestele faţă de OUG 13 care au avut loc în toată ţara şi face un apel către demonstranţi să nu arunce materialele şi să le depună la sediul Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" din bulevardul Kiseleff nr.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o inventivitate, o creativitate cu totul ieşite din comun, care a devenit o construcţie culturală”, a declarat criticul de artă pentru News.ro. 

"În completarea anunţului privind proiectul unei expoziţii cu materialele şi recuzita vizuală, pancarte, obiecte, butaforii, folosite la demonstraţiile din Piaţa Victoriei şi din Bucureşti, în general, acestea se colectează, din momentul în care nu mai sunt folosite, la sediul Muzeului Satului, Bdul Kiseleff nr. 30. Persoane de contact: Pavel Şuşara, Paula Popoiu, Aurelia Tudor", este anunţul criticului de artă pe Facebook.  

"Proiectul ar viza toate localităţile unde au avut loc proteste. Fiecare comunitate să le adune, să se facă o mică «conservă» care să genereze o expoziţie imensă, mai întâi în Bucureşti. Apoi ea va putea fi itinerată”, a declarat Pavel Şuşară pentru Agenţia de presă News.ro. 

Zeci de mii de români au protestat timp de mai multe zile în ţară şi în străinătate faţă de ordonanţa de urgenţă care priveşte modificarea codurilor penale şi proiectul de lege pentru graţiere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.