Spectacolul "Gulliver", pe muzica lui Marius Ţeicu şi libretul Silviei Kerim, va avea premiera pe 3 martie la Opera Comică pentru Copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de creaţie este formată din Antoaneta Cojocaru - regie şi Vladimir Turturică - scenografie. Musicalul "Gulliver" va avea avanpremiera pe 2 martie şi premierele pe 3 şi 4 martie, la Sala Mare.

În a doua parte a lunii februarie, "luna baletului la OCC", micii spectatori sunt aşteptaţi să vadă cele mai îndrăgite producţii la Sala Mare şi Sala UnderGrant. Pe 24 şi 25 februarie vor avea loc patru reprezentaţii ale baletului "Cenuşăreasa", realizat de Corina Dumitrescu, iar la Sala UnderGrant se va juca "Eliza, micuţa florăreasă", o adaptare coregrafică după "Pygmalion - My fair lady", de George Bernard Shaw, în regia şi coregrafia lui Mihai Babuşka.

La Salonul Mozart copiii vor avea ocazia să călătorească în capitala Marii Britanii, cu "Nino la Londra”, în primul spectacol în limba engleză al Operei Comice pentru Copii.

În perioada următoare continuă concursul aniversar al Operei Comice pentru Copii - Treasure Hunt "Orchestra de aur a OCC" - cu 2018 premii. Participanţii sunt invitaţi să urmărească toate mediile de comunicare şi să observe cât mai multe indicii (fotografii sau cuvinte care denumesc instrumente muzicale) prezente în materialele de promovare ale Operei Comice pentru Copii: afişele spectacolelor, articole de presă, spoturi audio şi video etc. Înscrierile se fac prin completarea formularului online pe site-ul www.operacomica.ro. Cele 2018 premii puse în joc constau în bilete la spectacolele din acest an, abonamente pentru stagiunea 2018-2019 şi produse personalizate din magazinul OCC, iar marele premiu constă într-un city break la Milano pentru o familie. Concursul se desfăşoară până pe 10 aprilie şi marchează sărbătorirea a 20 de ani de existenţă a singurei opere comice pentru copii din lume. 

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Pentru stagiunea 2017-2018 sunt programate deja peste 600 de reprezentaţii, dintre care 19 premiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.