Preşedintele Klaus Iohannis îi transmite regelui Mihai, de ziua sa de naştere, un mesaj în care arată că, pentru demnitatea cu care a apărat întotdeauna România, este şi va fi mereu "un simbol pentru români".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu prilejul aniversării vârstei de 95 de ani, am marea bucurie să adresez Majestăţii Voastre cele mai calde şi sincere urări de sănătate. Pentru demnitatea cu care aţi apărat întotdeauna România sunteţi şi veţi fi mereu un simbol pentru români. Aţi demonstreat, prin acţiunile întreprinse, că v-aţi dedicat viaţa întreagă Naţiunii. Pe această cale, îmi exprim toată încrederea că Familia Regală va rămâne şi pe viitor un reper de identitate pentru poporul român. Vă rog să primiţi omagiul şi expresia înaltei mele consideraţii", se arată în mesajul transmis regelui Mihai de către preşedintele Iohannis.

Regele Mihai I, ultimul monarh din ţările Europei de Est, împlineşte marţi, vârsta de 95 de ani. De ziua sa, regele se află la reşedinţa sa din Elveţia, alături de principesele Elena şi Sofia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.