Gala Premiilor Emmy 2017 a fost vizionată de 11,4 milioane de telespectatori, depăşind cu puţin audienţa de anul trecut - 11,3 milioane de privitori, una dintre cele mai slabe din istorie, potrivit CBS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 69-a ediţie a galei prezentată de Stephen Colbert şi transmisă de CBS a avut unul dintre cele mai slabe ratinguri din istorie. 

Ceremonia a inclus multe surprize. Hulu a devenit prima platformă de streaming care a câştigat marele premiu al galei Primetime Emmy.

Cu nouă trofee, ”Saturday Night Live” şi-a adjudecat rolul de mare câştigător, fiind urmat de serialele ”The Handmaid's Tale” (Hulu) şi ”Big Little Lies” (HBO), cu câte opt premii, scrie The Hollywood Reporter.

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul său Donald Trump interpretat în cadrul emisiunii NBC, ”Big Little Lies” a primit, între altele, trofeul pentru cea mai bună miniserie, iar adaptarea făcută de Hulu romanului semnat de Margaret Atwood - ”The Handmaid's Tale” - a fost desemnată ”cel mai bun serial - dramă”, în timp ce Elizabeth Moss a fost recompensată pentru rol principal.

Deşi nominalizat la 22 de categorii şi unul dintre favoriţi, serialul ”Westworld” (HBO) nu a primit niciun trofeu.

În total, HBO a câştigat 29 de premii, Netflix - 20, NBC - 15, Hulu - 10, FX Networks - 6, Fox - 5, Adult Swim - 4, CBS - 4, A&E - 3, VH1 - 3, Amazon - 2, BBC America - 2, ESPN - 2, National Geographic - 2.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.