Corina Şuteu a declarat marţi, în cadrul discuţiei online ”De vorbă cu ministrul tău”, iniţiată de Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC), că nu a reuşit, până în prezent, să aibă o discuţie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu reuşesc să ajung la doamna Firea”, a spus Corina Şuteu, întrebată despre măsurile pe care ar putea să le propună legat de Muzeul Naţional al Literaturii Române, care este în subordinea Primăriei.

”Am solicitat în mai multe rânduri întâlniri, însă nu am primit niciun răspuns. Cred că are alte priorităţi. Eu sunt ministru pentru puţin timp. Poate îl aşteaptă pe următorul”, a mai spus Corina Şuteu.

La începutul lunii iulie, ministrul Culturii, Corina Şuteu, a precizat că dorea să aibă o discuţie cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe marginea afirmaţiilor făcute de edilul Bucureştiului privind faptul că ar dori ca străzile oraşului să nu mai fie blocate cu activităţi de weekend. 

În replică, Gabriela Firea a spus că ministrul Şuteu nu a contactat-o în vederea unei întâlniri, aşa cum anunţase, şi a calificat drept "declaraţie politică a unui tehnocrat" afirmaţiile acesteia privind organizarea evenimentelor stradale în Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.