Laurenţiu Constantin, directorul Festivalului de Muzică Veche Bucureşti a fost ales în „Board of Directors” al REMA – prestigioasa Reţea Europeană de Muzică Veche.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laurenţiu Constantin are o experienţă de peste 20 de ani ca manager cultural. Este specializat în proiecte de muzică veche şi clasică, educaţie muzicală, patrimoniu, politici publice în domeniul culturii şi sisteme de finanţare a culturii. Este membru al Consiliului Administraţiei Fondului Cultural Naţional din anul 2018. În urmă cu 17 de ani a fondat, alături de clavecinista Raluca Enea, Festivalul de Muzică Veche Bucureşti, unul din cele mai importante evenimente de profil din Estul Europei.

Alegerea a fost făcută cu ocazia Conferinţei REMA desfăşurată la Cracovia (Polonia) în perioada 12 - 15 aprilie 2022. Tot cu aceeaşi ocazie, a fost aleasă o nouă conducere pentru următorii trei ani şi un nou preşedinte în persoana doamnei Veerle Declerck (reprezentanta Bozar - Bruxelles).

Reţeaua Europeană de Muzică Veche cuprinde 132 membri din 23 de ţări europene. Festivalul de Muzică Veche Bucureşti este membru REMA din anul 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.