Suciu Popa a reprezentat cu succes Iris-Aly Explorer, un important operator economic care activează în domeniul extracţiei argilei caolinoase, într-un dosar având ca obiect acţiunea în pretenţii formulată de unul dintre partenerii comerciali. Prin solutia favorabila obtinuta in dosar de echipa Suciu Popa, instanta a dispus respingerea cererii de chemare în judecată si cererea de despăgubiri în cuantum de aproximativ 3.000.000 Euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Litigiul a fost unul complex, cu o miză însemnată, atât din perspectiva obiectului acestuia şi a problematicii specifice, cât şi în considerarea valorii pretenţiilor reclamate şi a probatoriului administrat. În egală măsură, dificultatea disputei a constat şi în elementele de extraneitate aferente acesteia, fiind analizate raporturile juridice dintre părţi şi din perspectiva prevederilor Convenţiei Naţiunilor Unite asupra Contractelor de Vânzare Internaţională de Mărfuri din 1980, aplicabile prioritar.

Prin respingerea cererii de chemare în judecată, instanţa a confirmat strategia si argumentele invocate în apărare de către avocaţii Suciu Popa referitoare la lipsa oricărui fundament în ceea ce priveşte pretenţiile reclamate, soluţia instanţei fiind una de real impact.

Echipa dedicată acestui litigiu a fost formată din avocaţi din departamentele de Natural Resources şi Litigii ale Suciu Popa, fiind compusa din Diana Agafiţei, Managing Associate, cu implicarea avocatilor Andreea Lucaci, Ciprian Nicu si Paul Manaila, sub supravegherea Cleopatrei Leahu, Partner.

Suciu Popa este una dintre cele mai importante firme de avocati, ce oferă servicii juridice integrate, cu performanţe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, incluzând litigii şi arbitraje, drept imobiliar, administrativ şi contencios, dezvoltarea de proiecte, energie şi resurse naturale, fiind clasată în mod constant de directoarele locale şi internaţionale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferenţa pe piaţa avocaţială din România, Suciu Popa se bazează pe experienţa şi reputatia solidă a avocatilor şi a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistenţă a clienţilor multinaţionali, investitorilor strategici şi fondurilor de investiţii, autorităţilor publice şi instituţiilor financiare internaţionale, în unele dintre cele mai complexe tranzacţii transfrontaliere, proiecte de investiţii şi litigii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.