Ştim cât de important este să zâmbeşti şi să mănânci fără probleme tot ceea ce îţi place. De aceea, în clinicile stomatologice dr. Leahu investim constant în cele mai bune tratamente dentare şi tehnologie de vârf, astfel încât să nu simţi durere post-intervenţie şi să îţi reiei rapid viaţa socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că tot mai mulţi pacienţi români şi străini ne trec pragul în căutarea celor mai moderne şi minim invazive tratamente cu implant dentar, am investit într-o tehnologie inovatoare ce grăbeşte vindecarea asupra locului intervenit de 7 ori mai rapid – PRGF Endoret.

PRGF Endoret îl ajută pe dr. Ionuţ Leahu, medic specializat în tratamente cu implant dentar moderne, să obtină o rată de succes de 100% a oseointegrării acestuia, rezultate spectaculoase şi un timp de vindecare mult diminuat. Totodată, pacienţii noştri constată şi lipsa durerii în locul asupra căruia s-a intervenit.

PRGF Endoret, tehnologia cu factori de vindecare rapidă pentru un implant dentar de calitate

Dacă în cazul tratamentelor tradiţionale cu implant dentar, vindecarea era imposibilă în mai puţin de 6 luni, cu PRGF Endoret locul asupra căruia s-a intervenit se vindecă în doar 6 săptămâni. În plus, aplicarea acestei tehnologii reduce inflamaţia şi durerea, accelerează epitelizarea ţesuturilor moi şi, nu în ultimul rând, încurajează regenerarea osoasă.

PRGF Endoret pentru implant dentar este o tehnologie ce facilitează şi obţinerea unor rezultate de lungă durată şi permite restaurari şi în crestele atrofiate, fără a recurge la tehnici agresive.

PRGF Endoret, în combinaţie cu grefa osoasă, îmbunătăţeste cicatrizarea lamboului, evitându-se astfel expunerea grefei şi grăbind recuperarea post-operatorie a pacientului.

Pentru dr. Ionuţ Leahu, manager Clinicile dr. Leahu şi medic cu competenţă în Implantologie, această tehnologie de vârf a adus “rezultate uimitoare, regenerând ţesutul fără efecte adverse şi reducând semnificativ timpul de recuperare după o intervenţie de chirurgie orală. Rata de succes a tratamentelor cu implant dentar a fost de 100%. Am eliminat cu totul inflamaţiile, infecţiile sau orice alte complicaţii post-operatorii care mai puteau apărea”.

PRGF Endoret pentru implanturi dentare funcţionează precum sistemul natural de vindecare al organismului. De exemplu, când avem o rană pe piele, corpul nostru secretă proteine pentru a o cicatriza.

PRGF Endoret se bazează pe acelaşi principiu, cu diferenţa că vindecarea este “ajutată” de factorii de creştere. Medicul specialist în implanturi dentare din clinicile dr. Leahu recoltează circa 9ml din sângele pacientului, care este apoi centrifugat pentru a se obţine plasma de vindecare rapidă a ţesuturilor.

Centrifuga lui PRGF Endoret funcţionează cu 1000 de turaţii/minut, 8 minute, timp în care se separă componentele sângelui, iar hematiile sunt izolate de plasmă. Ulterior, plasma este introdusă într-un cuptor special şi este transformată într-o pastă cu proprietăţi regenerative, care se va aplica direct asupra locului intervenit în vederea unui implant dentar.

De ce folosim PRGF Endoret pentru tratamentele cu implant dentar:

-                    pentru că procesul de vindecare este de 7 ori mai rapid

-                    îi asigurăm pe pacienţi că nu vor resimţi inflamaţii, infecţii sau alte complicatii post-chirurgicale

-                    garantăm lipsa durerii

-                    este o tehnologie 100% biocompatibilă şi sigură.

Clinicile dentare dr. Leahu, parteneri ai BTI

Am ales tehnologia PRGF Endoret pentru că BTI, Institutul pentru Biotehnologie şi Medicină Regenerativă din Spania, au condus peste 15 ani studii în ce priveşte siguranţa şi dezvoltarea protocoalelor specifice pentru regenerarea ţesuturilor.

În decursul anilor, pacienţii care au avut nevoie de un tratament cu implant dentar, din peste 20 de ţări, au fost extrem de mulţumiţi de rezultate, iar peste 100 de publicaţii ştiintifice şi medicale de renume susţin eficienţa şi biosiguranţa ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.