Nathaniel Geana, proprietarul H2On, firma de servicii de livrare apa la birou si la domiciliu in aceeasi zi, in toata Romania, a acordat un interviu news.ro. In cadrul acestuia, antreprenorul a vorbit despre beneficiile apei, pericolele imbutelierii la PET, dar si despre compania pe care o conduce, care a primit de curand, pentru a treia oara consecutiv, un prestigios premiu international al industriei si care cauta sa se extinda si in afara granitelor, pana la finalul anului 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ce difera H2On fata de celelalte companii care ofera servicii de livrare apa?

Nathaniel Geana: Ne deosebim de concurenta prin inovatie. Oamenii au nevoie de un serviciu rapid, in aceeasi zi, care sa le ofere apa atunci cand le este sete. La H2On, am conceput un sistem unic si deosebit de eficient de livrare apa la birou si domiciliu, fara a impune o comanda minima sau obligativitatea unui contract. Iar transportul este gratuit indiferent de comanda, pe principiul 'cat comanzi, atat platesti'. Preturile mici si calitatea deosebita a apei, certificata inclusiv international, ne-au ajutat sa ne mentinem pozitia fruntasa in domeniul nostru de activitate si sa reinvestim constant in tehnologie de ultima generatie, pentru a oferi siguranta igienei si calitatii apei, folosind purificatoare industriale de cea mai buna calitate.

Ati mentionat de recunoasterea internationala. In ce consta aceasta, mai exact?

Nathaniel Geana: De curand, H2On a primit, pentru a treia oara consecutiv, certificarea prestigiosului International Taste Institute din Bruxelles (Belgia). Juriul, format din peste 200 de chefi si somelieri cunoscuti in intreaga lume, ne-a oferit premiul Superior Taste Award, acestia fiind impresionati de calitatile incontestabile ale apei noastre. Gustul, textura, aspectul, transparenta si senzatia finala, toate caracteristicile au contat atunci cand au decis sa ne acorde aceasta distinctie speciala pentru al treilea an la rand.

In Romania, care este statutul H2On, cat de mult apreciaza romanii aceasta apa?

Nathaniel Geana: Suntem nr. 1 in online - cea mai urmarita firma de servicii de livrare apa din Romania! Asa cum spuneam, suntem singurii care ofera oamenilor apa exact atunci cand le este sete, livrand in aceeasi zi in care este plasata comanda, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care oamenii ne apreciaza. Suntem prezenti in toata Romania, livrand atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Printre vedetele din Romania care ne apreciaza si detin dozatoare de apa H2On acasa, se numara Andreea Marin, Teo, Victor Slav, Daniel Buzdugan, Flick, Romica Tociu, Cornel Palade, Adrian Mutu, Pepe, Armin Nicoara, Catalin Morosanu, fratii Stoica si altii.

De ce ar trebui romanii sa bea mai multa apa? Beau romanii suficienta apa?

Nathaniel Geana: Apa este singurul lichid care aduce sanatate! Restul, sucurile, berea, aduc un plus de gust, o satisfactie, o bucurie de moment, insa nu sanatate. Toate reclamele de la televizor ne spun ca ar trebui sa consumam "minimum doi litri de apa pe zi", insa nimeni nu ofera si un maxim. Recomandarea mea ar fi de 4 litri pe zi, macar 4 litri pe zi, mai ales in zilele caniculare.

Un subiect delicat: cum abordeaza H2On potentialul daunator al PET-urilor?

Nathaniel Geana: La H2On, folosim exclusiv bidoane de apa din policarbonat sau tritan, nu din PET. Suntem constienti de potentialul nesanatos al ambalajelor din PET si facem tot ce ne sta in putinta pentru a garanta siguranta clientilor nostri, fie ca vorbim despre persoane fizice sau firme. Bidoanele H2On le igienizam si le reutilizam, iar cand trebuie scoase din circuit, le trimitem la reciclat. Un gest mic pentru noi, un lucru important pentru natura. In plus, apa de la H2On este microbiologic pura si nu este tratata prin clorinare, intrucat legea interzice acest tip de tratament pentru apa de izvor. Bidoanele noastre de 19 litri cu apa trebuie depozitate intr-un loc ferit de expunerea directa la razele soarelui, la fel si dozatorul. Continutul unui bidon trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la momentul desigilarii.

Acceseaza chiar acum platforma online a companiei H2On pentru a descoperi multe alte avantaje si oferte care includ apa, dozatoare, cafea, ceaiuri si espressoare. Ai grija de cei la care tii cu cea mai buna apa, livrata de H2On!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.