Mccann PR şi Avenor College au încheiat un parteneriat strategic de comunicare, pentru promovarea celor mai noi metode de educaţie şi exemple de best practice, sprijinind astfel sectorul învăţământului din România prin consolidarea unor repere educaţionale pozitive şi inovatoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avenor College este o şcoală internaţională bilingvă din Bucureşti, înfiinţată în 2007, având în prezent peste 600 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani şi o echipă formată din peste 150 de membri. Şcoala este acreditată de Ministerul Educaţiei din România şi de British Schools Overseas şi autorizată de Cambridge International Examinations să susţină examinări recunoscute la nivel internaţional: Checkpoint, IGCSE şi A level. De asemenea, este membră a Common Ground Collaborative, o reţea globală inovatoare de şcoli internaţionale de elită. Avenor College a fost înfiinţată de Fundaţia Avenor, o organizaţie non-profit, fondată de Diana Segărceanu şi Florin Segărceanu.

„Credem că prin experienţa şi reputaţia câştigate în sectorul educaţiei putem să inspirăm şi dezvoltarea altor şcoli. Am ales parteneriatul cu Mccann PR care ne va sprijini să ducem mai departe mesajele şi bunele practici Avenor. Avem o comunitate extraordinară de profesori şi părinţi, care sunt preocupaţi ca printr-o educaţie cu rost să schimbe lumea în bine prin ghidarea elevilor către cel mai bun viitor posibil, prin metode de învăţare inovatoare, adaptate fiecărui copil în parte. Prin activităţile de comunicare pe care le vom desfăşura cu Mccann PR ne propunem să aducem în discuţie valorile şi practicile Avenor şi să inspirăm alte şcoli şi alţi profesori să aducă o schimbare pozitivă în întreg sistemul de învăţământ”, spune Diana Segărceanu, Director executiv şi co-fondator Avenor College.

Parteneriatul dintre Mccann PR şi Avenor se concentrează pe susţinerea şi dezvoltarea activităţilor de comunicare externă şi internă ale şcolii, pentru a aduce valoare adăugată învăţământului românesc prin surse de informare şi exemple de calitate.

“Mă bucură că doi lideri din domeniile lor de activitate semnează acest parteneriat strategic. Credem în misiunea Avenor de a-i ghida pe copii să îşi creeze propriul traseu de învăţare şi să îşi contureze propriul viitor şi ne dorim să sprijinim comunicarea iniţiativelor inovatoare ale şcolii. Educaţia de calitate este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi copiilor, iar parteneriatul cu Avenor ne onorează”, a declarat Lavinia Chican, Senior Partner Mccann PR.

Despre McCann PR

McCann PR este cea mai mare agenţie de PR din România, oferind servicii de comunicare integrate unui portofoliu extins de clienţi din domenii precum FMCG, Health, Technology, Sport & Lifestyle.  De-a lungul timpului, agenţia a obţinut numeroase premii locale şi internaţionale, consolidându-şi un portofoliu de clienţi lideri în industriile respective.

McCann PR are în prezent peste 18 ani de activitate şi este afiliată la reteaua Weber Shandwick. In 2021, McCann PR a fost desemnată agenţia de PR nr. 1 în România de Revista BIZ, pe baza studiului anual realizat de Unlock Romania. Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Reţeaua de Sănătate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecău, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn

Despre Avenor College

Avenor College este o instituţie educaţională non-profit, o şcoală internaţională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noştri între 2 şi 18 ani experienţe de învăţare stimulante care le formează competenţele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educaţional pozitiv şi inovator în România.

Avenor College are dublă acreditare, atât în sistemul românesc, cât şi în sistemul britanic. Am primit acreditarea Ministerului Educaţiei din România, prin ARACIP, în urmă cu 12 ani, iar din anul şcolar 2018-2019 avem confirmarea că îndeplinim şi standardele British School Overseas (BSO), reprezentând Department for Education (DfE) din Marea Britanie.

În 2007, şcoala a pornit cu cinci elevi de clasa întâi. Cincisprezece ani mai târziu, Avenor College are peste 600 de elevi între 2 şi 18 ani şi o echipă cu peste 150 de membri. Şcoala are două sedii în zona de Nord a Bucureştiului: o elegantă vilă istorică în care funcţionează grădiniţa şi un campus special proiectat şi construit la liziera pădurii Băneasa, în Greenfield,  pentru a găzdui şcoala şi liceul.

Anul acesta, Avenor College deschide o nouă clădire dedicată copiilor din clasele 6-12 şi îşi extinde astfel capacitatea pentru a primi elevi care îşi doresc să-şi continue studiile în sistem britanic. 

Misiunea Avenor este să formăm liderii viitorului, provocându-i pe elevi să-şi descopere calităţile şi talentele, să-şi creeze propriul traseu de învăţare şi să-şi contureze propriul viitor. Lucrând împreună, co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunităţii şi pentru noi toţi împreună, în cadrul şcolii şi dincolo de ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.