Concursul Vodafone Kids Ski Challenge, powered by Audi a ajuns la a 5-a ediţie, continuând tradiţia chiar în aceste momente complicate. Evenimentul este deschis micilor sportivi care-şi doresc distracţie pe partie, la standardele unor concursuri similare din ţări ca Italia, Austria sau Franţa. Caravana Kids Ski Challenge ajunge în 2022 la Predeal, pârtia Clăbucet, 05-06 februarie. Sunt bineveniţi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani, indiferent de nivelul de schi sau oraşul de provenienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această călătorie a pornit din dorinţa unor părinţi de copii practicanţi de schi alpin din Bucureşti, care au cutreierat ţara şi o parte din Alpi alături de copii lor, la antrenamente şi concursuri. Experimentând condiţiile diferite din România, au hotărât implicarea activă într-un eveniment de top, care să schimbe optica organizatorilor şi a concurenţilor despre schiul alpin din ţara noastră. Astfel a luat naştere Kids Ski Challenge, un concurs deja de marcă, recunoscut prin excelenta organizare, atenţia la detalii, premiile consistente şi participanţi record.

Probele constau in două manse cronometrate de Slalom Uriaş, iar traseul va fi ajustat conform deciziilor directorului de concurs, astfel încât să răspundă normelor de siguranţă şi nivelului concurenţilor.

Vodafone Kids Ski Challenge - powered by Audi este deschis tuturor copiilor care pot concura într-una dintre grupele de mai jos, indiferent de nivelul de performanţă:

·       Fete U8- an de naştere 2015 şi mai târziu

·       Băieţi U8- an de naştere 2015 şi mai târziu

·       Fete 8-9 ani- an de naştere 2013-2014

·       Băieţi 8-9 ani- an de naştere 2013-2014

·       Fete 10-11 ani- an de naştere 2011-2012

·       Băieţi 10-11 ani- an de naştere 2011-2012

Mircea Eremia (Asociatia Clubul Sportiv Ski Racing Armada 24, organizator):Atunci când ne-am propus organizarea acestui concurs ne-am gândit la tot ceea ce înseamnă sportul şi competiţia pentru copii. Din experienţele cu proprii copii, am realizat aportul minunat pe care îl poate aduce sportul în educaţia şi formarea lor. Prin concursurile noastre şi ale colegilor noştri din ţară, am reuşit să creăm un flux record de mici sportivi în competiţiile de schi alpin din România, dupa 1989. Nu ne vom opri aici: ne dorim continuarea tradiţiei cu Kids Ski Challenge, dar şi organizarea unei competiţii pentru cei mai mari: U14, U16, U18, urmărindu-ne fideli obiectivul de a pune umărul la dezvoltarea unei generaţii de schiori competitivi la nivel internaţional. Pasul următor va fi lansarea viitor a unui centru de formare şi excelenţă pentru tinerii schiori, undeva în zona Văii Prahovei. România are nevoie de performanţă. Are nevoie de modele, de campioni, iar aceştia se formează cu răbdare, dar şi cu alocarea unor resurse consistente.“

Programul Vodafone Kids Ski Challenge

Sâmbătă, 05 Februarie 2022

07:30-08:30- Predare numere de concurs în zona de finish a pârtiei Clăbucet, la cortul Vodafone.
09:10-09:45- Recunoaşterea traseului mansa I
10:15- Start manşa I
12:45- Afişarea rezultatelor oficiale ale manşei I

06 Februarie 2022

09:20-09:55- Recunoaşterea traseului manşa II
10:15- Start manşa II
13:00- Afişarea rezultatelor oficiale
14:00-15:00- Festivitatea de premiere

Pentru mai multe detalii vizitaţi: www.kids-ski-challenge.ro   www.facebook.com/KidsSkiChallenge/

Contact organizator: mircea.eremia@sportsshuttle.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.