Andreea Marin, Victor Slav, Teo Trandafir, Daniel Buzdugan si Flick sunt doar cateva dintre vedetele care au avut ocazia de a se bucura de gustul sublim si puritatea de calitate superioara a apei de la H2On. Compania romaneasca, distinsa de curand cu premiul “Superior Taste Award”, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), ofera servicii de livrare apa la domiciliu si la birou in toata tara, in aceeasi zi, fara necesitatea incheierii unui contract si fara taxe suplimentare de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu traversa raul ca sa gasesti apa - spune un proverb suedez. Uneori, avem tot ce ne trebuie la indemana! Important este sa ne dam seama de acest lucru si sa cerem de la viata tot ceea ce ne face bine, astfel incat sa ne bucuram si sa traim fiecare moment constienti, in prezent. Ma refer inclusiv la lucrurile simple, dar care sunt atat de pretioase. De exemplu, un pahar cu apa rece! Mie-mi place sa am mereu la indemana o sursa de apa proaspata, de cea mai buna calitate. Pentru ca apa este energie si resursa infinita pentru viata”, spune Teo Trandafir despre apa de la H2On. Aceasta il provoaca si pe indragitul Victor Slav sa isi spuna parerea despre brandul cu notorietate la nivel national si recunoastere internationala.

"Viata este mai frumoasa cand ai H2On acasa!"

Imi place chiar foarte mult apa de la H2On! Bidonul de 19 litri ma ajuta sa ma mentin in forma, ridicandu-l. Glumesc, dar va spun si ceva foarte serios: hidratarea este foarte importanta! Eu am ales H2On pentru ca nimeni nu ma mai bate la cap cu abonament, cu contract sau comenzi minime. Totul este foarte simplu: sun, cer cat am nevoie si apa ajunge la mine in aceeasi zi!”, spune Victor Slav.

Pe altii, apa de la H2On ii inspira sa vada numai partea plina a paharului si sa vorbeasca in rime, odata ce isi potolesc setea. “Viata pare mai frumoasa cand ti-ai tras izvor acasa / Nu-i o fita de poet, dar beau tot mai rar la PET / Prefer apa la bidon si servesc un H2On. Bidon reutilizabil, fara contract in prealabil / Doar suni, spui ca ti-ai dori si vine in aceeasi zi / Apa plata si cafea, suna H2On si bea. Si pentru domnul Buzdugan am o intrebare de bonton / Cum iti place apa de la H2On?”, recita Flick, dandu-i “pasa” unei alte vedete la fel de indragite pentru tonusul sau.

Daniel Buzdugan, victima unei farse: "Trebuia sa se intample si asta!"

Lui Daniel Buzdugan i s-a pregatit, insa, un dus mai rece decat apa din bidoanele de 19 litri de la H2On, intrucat angajata din call-center s-a gandit sa ii faca o farsa. Dupa ce a aflat ca "matinalul" de la radio vrea sa comande trei bidoane de H2On, de care are nevoie in aceeasi zi, aceasta i-a transmis: "Sigur, dar trebuie sa facem un contract cu dumneavoastra, iar comanda nu poate sa ajunga astazi, o sa ajunga abia maine". Vizibil incurcat, pentru ca site-ul H2On spune fix contrariul, acesta a cerut lamuriri. "Bineinteles, va trimitem bidoanele de 19 litri astazi, fara contract, dar trebuia sa va faca si dumneavoastra cineva o farsa!", incheie vocea din call-center.

Compania H2On livreaza apa de calitate superioara la preturi mici, respectand toate standardele de igiena si folosind purificatoare industriale de top. Fie ca esti persoana fizica, fie ca reprezinti o entitate juridica, vei primi apa in aceeasi zi in care plasezi comanda, in Bucuresti, Ilfov si in toata tara. Iar... surprizele nu se opresc aici!

Andreea Marin: "Eu astazi mi-am comandat apa de la H2On!"

Una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania are incredere in apa de la H2On si starea de bine pe care aceasta i-o ofera. “Lumea este intr-o continua miscare, oamenii – la fel. Cateodata, obosim si am vrea sa ne tragem putin sufletul, cu totii trecem prin asta. Alteori, am vrea sa se inventeze ziua de 25 de ore, atat de multe avem de facut! Partea frumoasa este cand reusim sa gasim, undeva in noi, resurse nebanuite si facem ceea ce ne-am propus. Iar asta ne linisteste putin, atat cat sa mergem mereu mai departe. Uneori suntem multumiti in adancul sufletului, alteori oamenii din jurul nostru ne arata ca apreciaza ceea ce am facut. Cateodata sunt suficiente un sincer multumesc si un pahar cu apa buna. Eu astazi am comandat bidonul de 19 litri de apa! Tie cum iti place apa de la H2On?”, spune Andreea Marin.Iar urmatoarea vedeta a campaniei H2On de promovare a apei gustoase si sanatoase poti fi chiar tu! Suna acum la 031 9887 si vei primi bidonul de 19 litri in aceeasi zi, fara comanda minima si fara sa platesti transportul sau orice alta taxa in afara de ceea ce ai comandat. Pe langa apa, iti oferim si cafea Julius Meinl, LavAzza si illy (inclusiv decofeinizata), dar si intreaga logistica necesara (pompe electrice, dozatoare, servicii de igienizare dozator, espressoare).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.