DRESSINGZ, noul startup care propune iubitorilor de fashion un mod sustenabil şi autentic de a-şi compune dressing-ul, prin facilitarea procesului de vânzare şi cumpărare online a articolelor pre-owned de lux, anunţă cu bucurie parteneriatul cu SARTO Bespoke, brand-ul românesc specializat în realizarea vestimentaţiilor bărbăteşti pe comandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pasionaţii de articolele custom-made care deţin produse SARTO bespoke sau Loake Shoesmakers sunt încurajaţi să îşi încarce pe platforma DRESSINGZ produsele pe care nu le mai poartă, susţinând astfel circularitatea în modă. Odată cu încărcarea produsului, ei vor primi un voucher de discount 5% pentru urmatoarea achiziţie din atelierul SARTO bespoke sau magazinele online www.sarto.ro respectiv www.loake.ro.

Sunt trei paşi simpli de urmat:

1. Accesaţi dressingz.com şi creaţi cont de membru

2. Încărcaţi în platformă produsele SARTO bespoke sau Loake Shoesmakers

3. Primiţi prin email, voucherul de 5% discount pentru urmatoarea achiziţie din magazinele SARTO.

          DRESSINGZ s-a născut din grijă pentru planetă şi dragoste pentru fashion, calitate şi autenticitate. Suntem încântaţi că am găsit în SARTO un partener care împărtăşeşte aceleaşi valori si că sprijinim împreună circularitatea în modă, ca o soluţie esenţială pentru un viitor sustenabil.  Ne dorim să extindem acest tip de parteneriate în perioada următoare, oferind această oportunitate şi altor retaileri pentru care sustenabilitatea contează” - a declarat Romina Tăzlăoanu, co-fondator DRESSINGZ.

          "Atenţia pentru mediul înconjurător, responsabilitatea faţă de consumul sustenabil şi conducerea business-ului după standarde ESG reprezintă piloni pe care brandul SARTO a fost format şi dezvoltat. Ne onorează acest parteneriat, şi îi felicitam pe prietenii noştri de la DRESSINGZ pentru ca dau şansa pieselor vestimentare premium şi de lux să îşi păstreze relevanţa, reducând deopotriva amprenta de carbon a industriei fashion. DRESSINGZ este un concept de care România avea nevoie!" – a declarat Matei Ladea, co-fondator SARTO bespoke

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.