Am votat, în Camera Deputaţilor, Proiectul de Lege (PL-x nr. 396/2021) pentru modificarea şi completarea Legii nr.151/2010 privind serviciile specializate integrate de sănătate, educaţie şi sociale adresate persoanelor cu tulburări din spectrul autist şi cu tulburări de sănătate mintală asociate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, iniţiat de colegi parlamentari ai Partidului Social Democrat, a fost adoptat şi presupune, între altele, posibilitatea ca furnizorii de servicii de sănătate conexe actului medical pentru persoane diagnosticate cu autism să poată încheia contracte cu Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate. Acest lucru îi va scuti pe părinţi de o parte din costurile necesare pentru tratamentul copiilor diagnosticaţi.  

Este normal ca aceşti pacienţi să beneficieze gratuit şi la momentul potrivit de întreg tratamentul şi de toate terapiile de recuperare!

Ne bucurăm de sănătate, când o avem, dar să nu uităm că ea nu va fi pentru totdeauna! Este datoria noastră, a tuturor, să fim alături de cei aflaţi în suferinţă, cu care soarta nu a fost la fel de bună!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.