Noile căşti SC 100 sunt concepute pentru utilizatori moderni, profesionişti, fiind puse în valoare sunetul excepţional, design-ul grozav şi confortul la lucru şi pe drum. ”Am dezvoltat o serie nouă de căşti pentru un mod de lucru modern şi flexibil”, este de părere Theis Mork - directorul managementului de produse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sennheiser, ofertantul de soluţii audio de clasă Premium prezintă noile căşti cu cablu - seria SC 100. Căştile SC 100 au fost concepute având in vedere viziunea unui echilibru modern muncă - viaţă. Sunt adecvate pentru persoane flexibile, care au nevoie de căşti confortabile, cu cablu, care să schimbe zilele de muncă stresante în unele eficiente şi plăcute. 

Căştile SC 100 sunt furnizate în execuţie monoaurală (pe o singură parte) şi biaurală (pe ambele părţi) şi permit o conexiune la aparate prin jack audio de 3,5 mm, USB-A şi USB-C. Utilizatorii căştilor biaurale SC 100 beneficiază de sunete extraordinare stereo HD Sennheiser şi profită, mulţumită suporturilor de ureche mărite ca dimensiune, de o înţelegere optimă a vorbirii, asigurată şi de microfonul de tip noise cancelling prin care se filtrează sunetele din mediu.

Mai multe informaţii pe www.sennheiser.com/sc-100-series

Theis Mork, şeful departamentului de marketing produse din cadrul Sennheiser Communications: „ Utilizatorul profesionist din ziua de azi lucrează mai flexibil şi are pretenţii cu mult mai mari pentru ustensilele şi aparatele muncii sale. Căştile SC 100 au fost concepute pentru persoanele care doresc să lucreze de oriunde: de la birou sau de acasă, pe timpul deplasărilor sau pe drum înspre serviciu. Acestea oferă un confort superior, pot fi conectate fără probleme la diferite aparate şi asigură un sunet de excepţie pentru comunicare, muzică şi multimedia”.

Design inteligent, sunet de excepţie şi transport simplu

Datorită posibilităţilor flexibile de conexiune  căştile SC 100 pot fi utilizate foarte simplu cu diferite aparate. Căştile dispun de un design modern şi de funcţii cum ar fi Sennheiser Voice Clarity, un microfon Noise Cancelling pentru o capacitate optimă de înţelegere, o reglare a căştilor, un braţ rotativ de microfon şi suporturi pentru urechi din spumă acustică sau piele sintetică moale. Căştile SC 100 se pot transporta şi depozita foarte simplu şi uşor datorită design-ului  inovativ cu pozibilitate de pliere a pavilionului receptorului.

Disponibilitate şi preţuri

Disponibilitatea produsului: din Q2 2019

Căştile SC 100-Serie au un preţ variabil între 50 € şi 80 € UVP net, în funcţie de variantă.

Sennheiser COMMUNICATIONS

Societatea este o asociere în participaţiune a specialistului german în electro-acustică Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG  cu producătorul de renume mondial de aparate audio William Demant Holding Group din Danemarca. Această asociere în participaţiune are la bază experienţa celor două societăţi mamă, care ambele sunt, din punct de vedere tehnologic lider mondial în domeniul lor de activitate.  

Die Sennheiser Communications A/S a fost înfiinţată în anul  2003 şi dezvoltă în cadrul sediului principal din capitala Danemarcei, Copenhaga,  căşti premiate pentru utilizatori profesionişti şi pentru Gaming-Community. În spatele succesului nostru există pe lângă mai mult de 150 de ani de expertiză comună de sunet şi cele mai noi tehnologii, dar  mai presus de orice echipa noastră de specialişti şi profesionişti.

Sennheiser Communications este specializată în îmbinarea calităţii finale a redării audio şi a sunetului cu tehnologii de ultimă generaţie pentru tehnica aparatelor de sunet şi procesare digitală a semnalului, pentru a putea oferi produse de comunicaţii de marcă pentru call center şi pentru activităţile prestate în birouri, precum şi căşti pentru gaming şi aparate mobile.

Mai multe informaţii despre Sennheiser Communications pe www.senncom.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.