După finalul ratat din sezonul precedent, Universitatea Craiova a fost nevoită să se mulţumească doar cu o calificare în Conference League. Laurenţiu Reghecampf a plătit cu postul, iar noul antrenor Laszlo Balint a fost informat deja public că nu i se va accepta un nou eşec rapid în Conference League. Aşadar, partidele cu Vllaznia Shokder din turul 2 preliminar al Conference League au o importanţă şi mai mare pentru olteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confruntarea tur va avea loc în Albania, joi de la ora 22:00, iar returul se va disputa pe 28 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco.

La un an distanţă după ce a fost eliminată de Laci, oltenii se întorc în Albania cu gândul la revanşă. Adversară le va fi o formaţie asemănătoare cu cea de anul trecut, care impresionează prin organizarea de joc şi agresivitate. Totuşi, Craiova nu mai acceptă un pas greşit şi este dornică de revanşă.

Are valoarea de partea ei şi experienţa neplăcută de anul trecut, iar bookmakerii mizează pe Universitatea Craiova încă din partida tur. „Leii din Bănie” sunt creditaţi cu cota 1.82 la agenţiile de pariuri sportive în timp ce un succes al gazdelor primeşte cota 4.60, iar egalul o cotă foarte atractivă, 3.35. Alte pronosticuri cu şanse bune de reuşită şi cote atractive sunt Ambele marchează (1.98) şi GG (2.18).

Victoria Universităţii Craiova, cel mai probabil scenariu în meciul tur

Oltenii vor trata, cu siguranţă, cu seriozitate maximă această partidă, având în vedere eşecul suferit în urmă cu un an pe terenul celor de la Laci. Este exclusă posibilitatea ca Universitatea Craiova să-şi trateze adversarul cu superioritate, iar Laszlo Balint va alinia cea mai bună formulă.

Căpitanul Nicuşor Bancu va reveni şi el în echipa de start, ceea ce reprezintă un plus, atât pe faza defensivă cât şi pe faza ofensivă. La partida cu Sepsi, prima din acest sezon, oltenii au arătat bine, dar au căzut fizic pe final. Pentru albanezi va fi însă primul meci al sezonului, astfel că acest lucru poate conta, întrucât nici cei de la Vllaznia nu au un ritm de joc.

Aşadar, cei interesaţi de pariuri pot lua în calcul posibilitatea de a miza pe victoria Universităţii Craiova la o cotă de 1.82, destul de atractivă.

Şanse bune ca ambele echipe să înscrie

Oltenii sunt o echipă care marchează destul de des, însă au probleme în defensivă şi nici mutările realizate în această vară nu par să le fi rezolvat. Sepsi a marcat de două ori în prima etapă a campionatului României şi a avut şi alte ocazii destul de mari. În plus, Universitatea Craiova a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri oficiale.

La fel ca în ultimele sezoane, defensiva pare a fi principala slăbiciune a oltenilor, iar gruparea din Albania poate profita, mai ales că se va bucura şi de sprijinul fanilor. Vllaznia are un atac bun şi a marcat de fiecare dată în ultimele cinci partide oficiale. 1.98 este cota pentru pariul Ambele marchează în meciul tur din Albania.

Poate fi un meci cu multe goluri

Aşa cum am amintit deja, ambele echipe adoră să atace, dar au slăbiciuni în linia defensivă. Sunt şanse bune să vedem aşadar un meci cu multe goluri şi un adevărat spectacol. În trei din ultimele patru meciuri oficiale ale grupării lui Laszlo Blaint s-au marcat cel puţin trei goluri.

În schimb, când vine vorba despre meciurile albanezilor, acest pariu a fost câştigător în patru din ultimele cinci partide. Şi cum bookmakerii oferă cota 2.18 pentru un astfel de pariu, una destul de mare pentru o asemenea selecţie, merită şi ea luată în calcul.

Joi va fi o seară plină pentru cluburile din România

Pe lângă Universitatea Craiova, încă trei echipe din România vor evolua joi în turul 2 preliminar din Conference League, când va avea loc prima manşă. Aşadar, de la ora 20:30, CFR Cluj, eliminată din Champions League de Pyunik Erevan, se va duela cu andorezii de la Inter Club d'Escalades. De la ora 21:00, Sepsi OSK, echipă care recent a câştigat Supercupa României, va primi vizita slovenilor de la Olimpija Ljubljana. Iar de la ora 19:00 cei de la FCSB vor juca în deplasare cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi, în încercarea de a lăsa în urmă remiza cu U Cluj.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.