Vara anului 2017 se anunta a fi una incendiara: concerte in aer liber, festivaluri la malul marii si petreceri tematice pe care nu ai cum sa nu le onorezi. Pentru toate aceste evenimente a inceput numaratoarea inversa, asa ca e de inteles daca simti deja cum emotiile te coplesesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se pare ca distractia este garantata vara aceasta si totul este bine pus la punct: biletele le-ai achizitionat, cazarea este stabilita si transportul catre mare asigurat. Insa de tinutele din bagaj ce spui? Esti sigura ca stii cum sa te imbraci la cel mai mare festival al verii? Asigura-te ca nu o dai in bara la un capitol la care ar trebui sa te prezinti mai mult decat onorabil!

5 outfit-uri cu care sa te faci remarcata la festival!

Mii de oameni si-au anuntat prezenta la evenimentele la care si tu, la randul tau, ti-ai propus sa mergi alaturi de cele mai bune prietene. Iata un motiv in plus sa te pregatesti constiincioasa cu tinute impecabile, menite sa ii accentueze feminitatea si silueta frumoasa pe care o ai.

Planifica rapid o sesiune de shopping si noteaza-ti in agenda 5 propuneri de tinute menite sa te faca sa fii o adevarata aparitie la festivalurile anului 2017:

  1. Poarta un pareo din dantela peste un costum de baie intreg. Alege un costum de baie negru, cu spatele gol si cupe bine definite. Poarta bratari metalice late suprapuse si o pereche de cercei supradimensionati. In picioare, alege o pereche de papuci inalti ori sandale cu snururi si talpa joasa.
  1. Anul acesta sunt la mare cautare pantalonii culotte. Ia-i in bagajul pentru festivalul de la mare si poarta-i alaturi de un crop top fara maneci ori o bustiera cu volane. Poarta platforme si nu uita sa adaugi outfit-ului si o sapca neagra.
  1. O alta tinuta cu care iti poti face simtita prezenta este reprezentata de o tunica transparenta, tip kimono, pe care sa o porti peste un costum de baie format din doua piese. Accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de ochelari de soare trendy si o palarie cu boruri largi.
  2. Jeansii evazati cu franjuri reprezinta un must-have in vara lui 2017. Alaturi de un crop top si o pereche de ochelari de soare cu rame rotunde vor forma o tinuta demna de invidiat. Esti libera sa iti accesorizezi outfit-ul si cu o bentita pe care sa o porti pe frunte.
  1. Denimul nu se demodeaza niciodata si, cu siguranta, ai observat an de an acest lucru. Alege sa porti intr-una dintre serile festivalului de pe plaja o camasa alba oversized, confectionata din denim. Fii indrazneata si poart-o descheiata deasupra unui costum de baie format din sutien cu plasa si bikini cu talie inalta. In picioare poarta sandale aurii cu talpa joasa, iar pe cap alege o palarie cu bor ingust. Un pont inedit: accentueaza-ti bronzul de pe piele cu un ulei de corp. Cu siguranta, vei fii o aparitie!

Iata 5 tips-uri interesante in materie de cum si ce sa porti la festivalurile de pe plaja care s-au anuntat vara aceasta. Fii pregatita sa afisezi outfit-uri impecabile, demne de o fashionista convinsa ca si tine!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.