SensoDays.ro, unul dintre principalii jucători pe piaţa românească de Home Décor din România, propune periodic branduri de top şi produse premium de cea mai înaltă calitate, dorindu-şi să ajungă la cât mai mulţi cumpărători din ţară, şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tocmai de aceea, SensoDays.ro a început de curând o colaborare cu eMAG, marcând astfel o nouă etapă plină de provocări, dar şi obiective de creştere ambiţioase pe segmentul produselor premium.

Amenajarea băii, bucătăriei, dormitorului, livingului, servirea mesei, decoraţiuni şi textile sunt cele sapte categorii de produse SensoDays care pot fi achiziţionate acum şi de pe eMAG

Portofoliul SensoDays cuprinde branduri internaţionale ale căror piese premium, de top, transformă pe loc orice casă. O parte a acestor produse se va regăsi de acum şi pe platforma eMAG, si sperăm să crească astfel numărul celor 150.000 de case ale românilor care deţin cel puţin un produs SensoDays”, a declarat Milena Nedelcu, Director de Marketing şi Comunicare SensoDays.ro.

Parteneriatul dintre SensoDays şi eMAG este o excelentă ocazie de a face colecţiile SensoDays mai vizibile cumpărătorilor, diversificând totodată zona de “produse premium Home Décor” din oferta market-place-ului eMAG.

SensoDays propune clienţilor colecţii Home Décor premium şi, în mod continuu actualizate, produse deosebite prezente în fiecare an la târgurile de specialitate din întreaga lume. Aceste standarde pe care le-am fixat şi respectat, ne obligă să menţinem ştacheta sus şi să încheiem parteneriate noi, de interes pentru clienţii noştri. Sperăm ca această nouă colaborare cu eMAG să aducă încă şi mai multă vizibilitate produselor SensoDays, contribuind totodată la creşterea şi diversificarea zonei de Home Décor Premium din oferta eMAG”, au declarat reprezentanţii SensoDays.ro

SensoDays.ro înseamnă astăzi peste 100 de branduri cunoscute în toată lumea, produse inedite şi capacitatea de a aduce ultimele noutati. Calitatea recunoscută internaţional, originalitatea si diversitatea sunt doar câteva dintre valorile care au făcut din SensoDays.ro unul dintre cele mai mari site-uri Home Décor din România

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.