Prahova este un judet fabulos, cu privelisti de neuitat, cu oameni extraordinar de amabili, de frumosi, prietenosi si intelectuali, cu o stare minunata care i se induce oricarui turist grabit. Daca esti din Ploiesti sau din alte localitati invecinate, si te imparti mereu intre serviciu si casa, te simti coplesit de stresul cotidian si de responsabilitatile care vin odata cu inaintarea in varsta, trebuie sa te opresti pentru cateva minute pentru a citi o carte buna, deoarece reprezinta un remediu perfect de detensionare si relaxare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar daca esti mereu pe fuga, alergi dintr-o parte in alta pentru a mai rezolva din problemele cotidiene, trebuie sa-ti faci timp si pentru tine, deoarece o lectura buna te poate invata numeroase lucruri benefice, te poate maturiza si iti poate arata ce este bine si ce nu. Din acest motiv, este foarte important ca din cand in cand sa iei mici pauze de la tot ce trebuie sa faci, sa te asezi comod si sa rasfoiesti linistit o carte. 

Iata care sunt locurile in care te poti delecta citind daca esti din Prahova: 

  • Acasa 

Oricine poate citi o opera impresionanta in confortul propriei locuinte, din orice zona a tarii. Cu toate acestea, dintre toate locurile din lume in care te poti relaxa in acest fel, acasa reprezinta alegerea ideala, deoarece linistea, buna dispozitie si intimitatea sunt prezente din plin. Daca iti doresti sa uiti de toate pentru cateva clipe, asaza-te comod in fotoliul din living sau in pat, aprinde o lumina ambientala si lasa cuvintele scrise cu multa dibacie sa te introduca in povestea cartii. 

  • La cafenea 

Daca ai aflat de curand de libraria BookZone si nu ai rezistat sa nu cumperi o carte, trebuie sa faci tot posibilul sa o citesti in cel mai scurt timp. Astfel, in pauzele de la serviciu, iti poti lua haina si geanta si poti pleca la cafeneaua din zona, pentru a petrece cateva momente de neuitat. Este recomandat sa-ti indrepti atentia spre o locatie linistita, care se afla in proximitatea locului de munca, astfel incat sa nu-ti fie foarte greu sa citesti si sa intelegi ideile de baza ale cartii.

  • In parc

Un parc ofera de cele mai multe ori un peisaj de vis, deoarece cuprinde numeroase colturi versi sau chiar inflorite, parca rupte din rai, ceea ce face ca foarte multi localnici sa vina aici. Daca esti o fire spontana, aventuriera, care iubeste natura si viata, acesta poate reprezenta locul perfect pentru tine atunci cand vrei sa te bucuri de romanul preferat. Ia cu tine o gustare, o sticla de apa si cateva bomboane, astfel incat sa nu duci lipsa de nimic pe parcursul sederii pe o banca sau pe patura.

  • Inr-un club de lectura 

Acest judet fantastic se poate lauda cu numeroase cluburi de lectura, special concepute pentru persoanele care adora sa citeasca in locuri linistite, in care nu exista factori perturbatori. Daca ai putin timp la dispozitie, in care poti savura gandurile scriitoarei preferate, mergi intr-un astfel de loc, deoarece nimic nu te va putea deranja. 

Mai mult decat atat, exista si programe si cluburi de lectura pentru copii, menite sa ii sustina pe cei mici sa isi imbogateasca vocabularul si sa afle povestile fantastice ale personajelor favorite. Aceste activitati reprezinta metode eficiente pentru ca prichindeii sa deprinda obiceiul de a citi, care se va dovedi nespus de util in viata de adult.

In cele din urma, alege una dintre optiunile prezentate mai sus, pune in ghiozdan cartea preferata si bucura-te pe deplin de experienta lecturii, menita sa-ti schimbe gandirea sau viziunea despre viata.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.