Vrei sa-ti achizitionezi un ceas, dar nu te poti decide pentru un model, deoarece vrei sa fie diferit, probabil ai acasa cateva ceasuri pe nuantele generale, ca argintiu, sau argintiu, iar acum vrei sa incerci altceva?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci este clar ca trebuie sa arunci o privire pe colectia de ceasuri de la Guess Romania, pentru a-ti gasi ceasul perfect si aparte, ce te va scoate din anonimat primavara aceasta.

Noile ceasuri din colectia noua sunt cu totul aparte atat datorita design-ului, dar si a combinatiei de culori care mi se pare in totalitate reusita. Caramiziul curelei este perfect pentru acest sezon, potrivindu-se perfect cu bronzul ce-l vei capata pe parcursul acestui sezon calduros, iar interiorul cadranului, bleumarin, puncteaza si scoate in evidenta mai mult cureaua ceasului.

Fie ca iti cauti un ceas sport, casual sau elegant, poti alege aceasta combinatie de culori, de caramiziu cu bleumarin, deoarece cei de la Guess iti pune la dispozitie mai multe modele ce dispun de aceleasi culori.

Aceasta combinatie de culori este predominanta pentru categoria de ceasuri barbatesti, unde dupa cum spuneam sunt modele cu design diferit, dar pe aceleasi culori.

Asadar nu-ti ramane decat sa-ti legi modelul preferat de tine si sa iti comanzi unul dintre ceasuri de pe site-ul lor oficial Ceasmania.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.