Toată lumea numără deja zilele până când începe perioada de reduceri masive, Black Friday. Pentru că mai este puţin până atunci, ar trebui să începi deja să te pregăteşti şi să te hotărăşti ce vrei să cumperi în acest an. În cazul în care nu ştii exact ce să iei şi de unde să faci achiziţiile importante, poţi citi aici câteva avantaje ale unui magazin online pe care merită să investeşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ideall.ro este unul dintre principalele magazine online de electrocasnice şi electronice, fiind înfiinţat în 2009 de către Cătălin Florin Ciolpan. Are la bază 3 acţionari şi este finanţat exclusiv din capital propriu. Având deja 11 ani de tradiţie pe piaţa locală de electro-retail, magazinul este cunoscut ca un partener al familiilor de români în materie de electrocasnice.

În acest an, Ideall a pregătit multe avantaje pentru perioada marilor reduceri din noiembrie în perioada 12 noiembrie, ora 20:00 - 15 noiembrie 2020 şi 19, ora 20:00 - 22 noiembrie 2020.

Iată ce beneficii ai de la ideall.ro în perioada promoţiilor de Black Friday:

  • Ofertă la peste 1.000 de produse la reduceri de până la 60%

Pentru că electrocasnicele şi electronicele sunt mereu căutate în această perioadă, aruncă o privire peste oferta de produse de Black Friday de la ideall.ro şi sigur îţi vei da seama în ce merită să investeşti anul acesta! De la cuptoare, aspiratoare şi combine frigorifice, până la telefoane, televizoare şi căşti, poţi alege dintre zeci de modele pe cel potrivit pentru tine.

  • Transport făcut cu flotă proprie şi personal specializat

Ideall este firma cu cea mai mare arie de livrare din ţară (aproape 80% din teritoriul României), care are grijă de produsele tale, transportându-le gratuit din depozitul lor de 5.000 de metri pătraţi direct în casa ta folosind propriile maşini şi curieri specializaţi. Comanda ta va ajunge rapid, în circa 1-7 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul propriu de Black Friday, iar la livrare, vei putea să verifici coletul.

  • Poţi comanda foarte uşor de pe site

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul ideall.ro, să îţi faci un cont, să adaugi produsele preferate în coş, să adaugi datele necesare şi să aştepţi livrarea coletelor tale. Sunt necesare doar câteva click-uri pentru a-ţi comanda tot ce ai nevoie în casă.

  • Poţi plăti în până la 18 rate cu dobândă 0

Poţi alege să plăteşti produsele eşalonat, în până la 18 rate fără dobândă, dacă nu dispui de un buget generos în această perioadă, dar vrei să beneficiezi de reduceri.

Cel mai uşor este să îţi faci încă de pe acum o listă cu produsele pe care ai vrea să le cumperi. Dacă încă nu te-ai decis ce să iei, consultă un ghid pentru oferta Black Friday, pentru a face cele mai inspirate cumpărături.

Nu uita când sunt perioadele promoţionale şi fă-ţi încă de pe acum cont pe site. De Black Friday, este important să fii rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.