Lunile de vară sunt aşteptate cu nerăbdare de către majoritatea româncelor. După un an marcat de pandemie, situaţia pare să se îmbunătăţească. Astfel, te poţi aştepta la un sezon cald în care vei avea ocazia să te distrezi împreună cu prietenii tăi. Acest lucru înseamnă că trebuie să găseşti ţinutele potrivite pentru vara din 2021!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai importante articole vestimentare şi accesorii pe care să le porţi vara aceasta pentru a fi trendy

  • Rochia din satin

În serile calde în care îţi doreşti un look sofisticat, alege o rochie din satin. Lungimea ei poate varia, în funcţie de preferinţele tale. Pentru un aspect mai elegant, pune în picioare o pereche de tocuri, dar nu înainte să citeşti în acest articol despre cum poţi purta tocurile fără să te doară picioarele. Culoarea recomandată de către stilişti: gri metalic.

  • Eşarfa de mătase

Moda de la mijlocul secolului trecut se întoarce uşor-uşor în tendinţe, începând cu acest accesoriu. Materialul preţios, împreună cu un imprimeu îndrăzneţ, va reuşi să îţi scoată chiar şi cea mai „plictisitoare” ţinută din anonimat. O poţi purta legată pe cap sau îţi poţi construi coafura în jurul ei. Culorile recomandate de către stilişti: orice culori puternice şi contrastante.

  • Coliere şi cercei statement

Alege accesorii mari, care au în compoziţia lor lanţuri sau alte elemente surprinzătoare şi supradimensionate. Secretul când vei purta aceste accesorii este să temperezi efectul vizual cu ajutorul unor articole vestimentare simple.

  • Topuri decupate

Cele mai populare decupaje sunt cele care lasă spatele la vedere, cele din zona gâtului şi a decolteului. Aşadar, în cazul în care nu vrei să îţi expui spatele, alege un decupaj „cuminte” în zona gâtului, care va avea un efect la fel de puternic. Culoarea recomandată de către stilişti: negru.

  • Geantă cu franjuri

O astfel de geantă va oferi un aspect jucăuş outfiturilor tale, iar dacă o combini cu anumite articole vestimentare, poţi duce întreaga ţinută într-o zonă western. Precum în cazul accesoriilor statement, geanta trebuie purtată împreună cu haine simple, pentru a nu obosi privitorul. În funcţie de cât de curajoasă eşti, alege franjuri foarte lungi sau medii. Culorile recomandate de către stilişti: maro, negru, albastru şi galben.

  • Sandale cu bareta subţire

Alege acest tip de încălţăminte când îţi doreşti să atragi atenţia asupra gleznelor tale şi să adaugi un plus de feminitate oricărei ţinute. Dacă nu ai încă o astfel de pereche de sandale, poţi comanda acum una de pe Adona.ro, magazin online unde vei găsi modele în diverse culori. Mărimea tocului nu contează atât de tare, alege un model pe care să îl poţi purta fără să te incomodeze. Culorile recomandate de către stilişti: orice culoare caldă şi puternică.

  • Bustiere şi crop topuri

Când îţi doreşti un look bold, alege o bustieră sau un crop top cât mai scurt. Totuşi, pentru a nu lăsa prea mult la vedere, pune peste o cămaşă oversize, descheiată. Culorile recomandate de către stilişti: alb, negru sau roz.

Acestea sunt principalele articole vestimentare pe care le poţi purta în lunile de vară dacă îţi doreşti să compui ţinute la modă. Nu uita un alt aspect important: alege piese vestimentare care nu te incomodează şi îţi permit să te mişti în voie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.