Moda este trecatoare! De aceea, este important sa detii obiecte care nu se demodeaza odata cu trecerea timpului, pe care le vei purta cu drag si mandrie multa vreme dupa ce le-ai achizitionat. Din aceasta categorie fac parte si bijuteriile personalizate, acele accesorii sic si elegante, care spun o poveste unica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspira-te din modelele regasite in magazinul online BijuBox si creeaza un accesoriu special, perfect pentru tine sau pentru cel caruia vrei sa i-l oferi in dar. Daca ai nevoie de putina inspiratie, descopera in lista de mai jos care sunt cele mai populare modele de bijuterii personalizate ale momentului!

  1. Coliere sau bratari cu numele tau

Numele pe care il porti are o semnificatie speciala. Este primul cuvant pe care il rostesti atunci cand cunosti o persoana noua si este un simbol al identitatii tale. Cu siguranta ca momentul in care parintii tai ti-au ales numele are o poveste speciala – poate are o lunga traditie in familia ta, poate ca este un cuvant care, tradus, releva o parte importanta a personalitatii tale sau poate are o poveste aparte.

Indiferent care este istoria din spatele numelui tau, ar trebui sa il porti cu mandrie cu ajutorul unor bijuterii personalizate cu design elegant si aspect fermecator. Poti opta pentru coliere personalizate, un trend care a fost lansat de catre personajul principal din „Sex and the City”. De asemenea, poti alege o bratara personalizata cu numele tau, realizata din argint 925 sau placata cu aur, un accesoriu rafinat si usor de asortat. 

  1. Bratari personalizate pentru nou-nascuti

Un cadou foarte original si impresionant consta intr-o bratara personalizata pentru nou-nascuti. Talismanul este format din doua picioruse micute de bebe, alaturi de o inimioara. Pe „talpi” poti grava data de nastere, precum si numele micutului. Bijuteria vine in marimi diferite si poate fi purtata de parinti sau chiar de copilas cand se face un pic mai mare.

  1. Coliere personalizate cu pandantiv in forma de cerc

Cercul are multiple semnificatii, motiv pentru care colierele cu pandantiv in forma de cerc sunt la mare cautare. Cercul reprezinta soarele si pamantul, fiind un simbol al perfectiunii sau al uniunii supreme atunci cand sugereaza forma unui inel de logodna.

Cei care poarta bijuterii personalizate in forma de cerc sunt persoane foarte echilibrate, care depasesc cu succes situatiile dificile din viata. Alege un pandantiv personalizat cu o imagine simbolica sau unul pe care sa fie inscriptionat numele cuiva drag.

  1. Bjiuterii cu imagine si un mesaj gravat pe verso

Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Acum ai posibilitatea sa creezi bijuterii care sa contina o fotografie care inseamna foarte mult pentru tine sau pentru cel care va primi acest cadou. Este foarte simplu sa incarci o fotografie direct pe platforma BijuBox, iar aceasta va fi printata pe talismanul sau pandantivul ales.

Dupa aceea, trebuie sa selectezi un mesaj care sa fie gravat pe spatele medalionului. Poate fi vorba de semnatura ta, de data in care oferi acest dar deosebit sau poti alege cateva cuvinte care il vor binedispune pe cel care le citeste.

  1. Bijuterii personalizate in forma de inima

Un model inedit este reprezentat de cele in forma de inima. Alege un colier cu pandantiv in forma de inima, pe care poti grava numele tau, o data, un cuvant special pentru tine sau chiar numele pe care il poarta alesul inimii tale. Bijuteriile acestea se potrivesc unei persoane gingase, sensibile, care pune mult suflet in relatiile cu cei din jur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.