Versatilitatea este o calitate importantă a unei garderobe. Este mai important să ai mai puţine haine, dar versatile. Acest lucru te va ajuta să te organizezi mai bine şi să compui ţinute mai corecte, fără măcar să depui efort sau să îţi dai seama de asta. Cu toate că piaţa este saturată de diverse modele şi tipuri de haine, este esenţial să ai articole vestimentare pe care să le poţi asorta uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 5 articole vestimentare de bază în garderobă

●       Cămaşa albă

Chiar dacă nu o consideri versatilă, cămaşa albă te poate scoate din impas într-o ţinută.

Cel mai important aspect al unei cămăşi albe este ca aceasta să nu fie dintr-un material elastic şi nici să îţi vină strâns pe corp. Acest tip de cămaşă poate fi pusă doar sub un sacou clasic.

O cămaşă albă trebuie să fie confecţionată dintr-un material de calitate, precum poplin sau mătase. Ea trebuie să fie măcar cu o mărime mai mare decât porţi de obicei, pentru a crea un look cât mai chic. Ea poate fi purtată în orice anotimp şi la orice ocazie.

●       Jeanşii

Cu siguranţă deţii deja mai multe perechi de jeanşi. Însă este important ca aceştia să aibă croiuri diferite, deoarece mai multe perechi de jeanşi cu acelaşi croi sunt inutili în garderobă.

Alege să ai o pereche de jeanşi strâmţi, una cu croi evazat şi măcar două cu croi mai lejer şi talie înaltă.

Dacă ai aceste perechi de jeanşi, nu mai e nevoie să îţi achiziţionezi altele, deoarece ele sunt tot ce ai nevoie. Un sfat bun ar fi să alegi culori clasice precum albastru închis sau deschis, gri sau negru, pentru a-i asorta cu orice.

●       Jacheta

Jacheta este un alt articol vestimentar versatil, care poate fi asociat aproape oricărei ţinute. Purtată mai ales primăvara şi toamna, jacheta poate transforma o ţinută monotonă în una chic, fără efort. Poţi alege din colecţia de jachete pentru femei de pe lafemme.ro, ce model se potriveşte stilului tău vestimentar.

Pentru a fi versatile, jachetele pot fi alese în culori neutre precum negru, bej sau maro. Încearcă să alegi câteva jachete cu lungimi şi croiuri diferite, pentru a le asorta la orice ţinută.

●       Fusta midi

Fustele midi sunt printre preferatele femeilor, deoarece sunt foarte versatile. Pe lângă uşurinţa de a le purta la orice eveniment, ele se potrivesc oricărui tip de siluetă. Ele avantajează orice siluetă şi oferă un plus de feminitate oricărei femei.

Cel mai bine este să alegi o fustă midi care să urmărească linia corpului, deoarece îţi va scoate formele în evidenţă, chiar dacă sunt pronunţate sau nu. Dacă eşti minionă, alege o fustă midi cu talie înaltă, pentru a crea efectul de picioare lungi.

●       Salopeta

O salopetă care îţi vine bine te poate face să ieşi din impas atunci când eşti limitată de timp. Ea poate fi purtată atât ziua, casual, cât şi seara sau la un eveniment. Diferenţa este făcută de accesoriile pe care alegi să le porţi.

Dacă ai o salopetă neagră, care îţi accentuează talia, o poţi purta la un eveniment cu sandale cu toc şi o pereche de cercei preţioşi sau un colier. Aceeaşi salopetă poate fi purtată ziua, cu pantofi sport şi o jachetă de jeans deasupra, pentru un look casual.

Aşadar, este esenţial să ai în garderobă jeanşi, o cămaşă albă, jachete, o fustă midi sau o salopetă. Aceste articole vestimentare au calitatea de a fi versatile şi de a crea look-uri atemporale, care vor fi mereu la modă! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.