Geanta este un accesoriu indispensabil pentru femei, unele dintre ele ajungând să facă adevărate colecţii. Cu atât de multe modele existente pe piaţă, uneori poate fi chiar dificil să găseşti modelul potrivit. Pentru a-ţi alege poşeta ideală nu trebuie să te uiţi doar la aspect, ci şi la partea care ţine de funcţionalitate, pentru că nu toate modelele sunt adaptate nevoilor noastre. Fie sunt prea mici, prea mari, cu puţine buzunare interioare ori cu prea multe, fie cu torţile prea scurte sau prea lungi – există destule aspecte care te ghidează către poşeta perfectă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modele de poşete de damă preferate în 2022

Poşetă damă tip tote

Geanta tip tote a ajuns un model indispensabil pentru femei. Este un format clasic, destul de larg şi adânc în care poţi pune cu uşurinţă o mulţime de lucruri. De cele mai multe ori, acest model de poşetă de damă înlocuieşte cu brio sacoşele atunci când mergi la cumpărături. Există mai multe categorii de genţi tote (elegante, business, casual), aşa că îţi poţi îmbogăţi colecţia cu cel puţin două modele: una pentru serviciu şi una cu care să mergi la cumpărături, plimbări ori chiar la plajă.

Poşetă damă tip rucsac

Acest model este unul dintre cele mai practice pe care îl vei găsi în magazinele de profil. De regulă, prinderea se face cu ajutorul a două şnururi, însă mai există şi modele cu capse sau catarame. Este un tip de geantă preferat de majoritatea femeilor pentru că este foarte practică şi destul de încăpătoare. Poşeta de damă tip rucsac se încadrează în categoria casual şi este excelentă şi pentru sesiunile de cumpărături.

Poşetă damă de umăr

Geanta de umăr este o alternativă excelentă atunci când nu ai altceva la îndemână şi nici nu doreşti să transporţi prea multe lucruri. Poşeta de umăr pentru femei este prevăzută cu un fel de clapetă şi este destul de plată, fiind excelentă pentru plimbări. Dar dacă eşti în căutarea unei versiuni mai elegante, orientează-te către modelele care au lanţ în loc de curea.

Poşetă damă tip servietă

Acest model de geantă este ideală pentru ţinutele vintage. De asemenea, este foarte practică datorită spaţiului interior destul de generos, dar şi multiplelor buzunare interioare şi exterioare. În cazul în care îţi doreşti să rămâi în sfera vintage, alege un model într-o nuanţă de maro. În schimb, dacă vrei un aspect ceva mai modern, alege un model pe negru sau orice altă culoare. Iar dacă eşti o fire mai îndrăzneaţă, poţi încerca să achiziţionezi un model lucios.

Sperăm că ţi-au fost utile informaţiile prezentate mai sus şi că acum eşti sigură că vei face cea mai potrivită alegere pentru stilul şi nevoile tale. Cele patru modele de poşetă de damă sunt un must have pentru orice femeie, mai ales pentru că pot fi folosite în circumstanţe diverse: la serviciu, la plimbare, la cumpărături, la diferite evenimente fie ele de business sau private. Barneystore.ro îţi pune la dispoziţie suficiente modele pentru ca tu să îţi reîmprospătezi colecţia cu cele mai populare modele în 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.