Uneori alegerea unui cadou se poate dovedi extrem de dificilă. Poate că îţi e destul de greu să găseşti exact piesa pe care şi-o doreşte persoana dragă ţie. Nu este nicio problemă, cu puţină răbdare poţi găsi cadoul perfect pentru orice ocazie sau eveniment. Vezi mai jos ghidul creat de noi, unde vei putea găsi idei interesante de unde să te inspiri în alegerea pe care urmează să o faci pentru iubitorul tău de design interior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 4 idei de cadouri care îi vor da pe spate pe iubitorii de design interior

Un tablou deosebit

Piesele decorative sunt adesea cele mai accesibile variante de a face o surpriză unui pasionat de design interior. Atenţie însă la alegerile pe care le faci în acest sens. Urmăreşte cu atenţie piesele pe care le are deja în casă. Sau inspiră-te din stilul sau artistul său preferat, dacă se întâmplă să aibă unul. Desigur că, dacă îi place Picasso, ar putea să fie puţin dificil, însă ideea este să găseşti o piesă care să fie inspirată din stilul respectiv, poate chiar o reproducere.

Un corp de iluminat într-o formă diferită

Corpurile de iluminat pot fi nişte alegeri cu adevărat inedite. Poate nu te-ai aştepta neapărat la un astfel de cadou, însă dacă faci alegerea potrivită poate avea un impact chiar pozitiv din partea iubitorului tău de design interior. Poate vrei să alegi o lampă într-o formă deosebită ori un substitut pentru decorarea camerei, cum ar fi benzile cu led, atât de populare în designul interior. Acestea pot adăuga un aer foarte modern şi interesant încăperilor, astfel că dacă persoana în cauză are o casă cu elemente moderne şi iubeşte noutăţile ar putea fi o idee potrivită de cadou. Poţi găsi astfel de piese pe UniversulElectronicelor.ro, la o gamă de preţuri variantă, ce se poate plia pe o mulţime de bugete.

Un album foto

O carte din aceasta de tip album foto, poate fi o încântare pentru pasionaţii de design interior. Încearcă să te interesezi înainte dacă are astfel de piese acasă pentru a nu lua deja ceva ce are. Dacă nu ştii ce titlu să alegi vezi o listă cu cele mai populare albume din sfera de design interior. Ori poate găseşti unul scris de un designer pe care îl admiră foarte tare persoana respectivă. Pe lângă inspiraţia pe care o va lua din filele cu poze, albumul va fi şi o piesă decorative de pus pe măsuţa din sufragerie.

Un set de pahare dintr-un material de calitate

O altă idee de cadou interesantă ar fi un set de pahare din sticlă sau cristal. Poate să fie ceva mai costisitor, însă dacă nu ai un buget anume pentru asta ar putea funcţiona extrem de bine pe post de cadou. Pe lângă factorul preţios, va fi genul de cadou ce îmbină utilul cu plăcutul, pentru că pasionatul tău de design interior va putea folosi cadou oricând doreşte şi se va gândi la tine.

Acestea au fost ideile de cadouri pentru iubitorii de design interior. Există multe alte opţiuni, însă acestea menţionate anterior pot fi nişte variante mai diferite, ce te pot ajuta să ieşi în evidenţă şi să arăţi că ţi-ai dorit ceva special pentru persoana dragă ţie căreia îi vei face surpriza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.