Therme Bucuresti anunta redeschiderea pentru public, din 7 iunie, a celui mai mai mare si avansat tehnologic centru de wellness din Europa. Therme, cel mai mare centru de relaxare şi wellness construit greenfield din Europa isi asteapta de luni vizitatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incepand cu 7 iunie, Therme isi asteapta clientii cu noi activităţi şi terapii. In saunele Therme vor avea loc noile Fragrance Experiences, o serie de infuzii cu uleiuri esentiale pentru o călătorie senzorială cu influenţe antice. Vizitatorii se vor putea bucura din nou de beneficiile apei termale, de vegetatia exotica si de plajele generoase, vor simti din nou adrenalina de pe cei 1.6 km de tobogane si se vor reincarca cu energie prin sesiunile de aqua shape, core workout, yoga sau pilates in parcurile tematice. 

Cel mai mare ecosistem de sănătate şi wellbeing din Europa

La Therme, cel mai avansat tehnolgic centru de wellness din Europa, spaţiul interior este ventilat si purificat prin centrale de ventilare ultraperformante cu volume mari si filtre HEPA (similare cu cele folosite în zonele medicale). Pentru aportul de aer proaspăt interior, Therme foloseşte sisteme de ventilare naturala (cum este acoperisul mobil) dar si centralele de mare capacitate care asigura un aport de aer de 4 de ori volum/spatiu pe ora, inscriindu-se in ceea ce ASHRAE (standardul international al The American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) numeste -un spatiu puternic ventilat.

Palmierii şi vegetatia naturala asigura oxigenarea suplimentara- asemeni unui spatiu exterior- astfel incat, toţi vizitatorii sa se bucure în perfectă siguranţă de beneficiile celui mai mare ecosistem de sănătate şi wellbeing din Europa.

Noua experienta Therme începe online.

Noua platforma therme.ro, disponibila de pe orice dispozitiv, poate fi folosita pentru a personaliza toate aspectele experientei Therme - de la achizitia de bilete până la informaţii detaliate despre activităţi şi program, totul într-un singur loc. Pentru a asigura respectarea condiţiilor de distanţare şi limitarea numărului de clienţi prezenţi simultan în facilităţile Therme reprezentantii centrului recomanda achiziţia online, în avans, a biletelor de acces, aceasta fiind cea mai sigură modalitate de va asigura ca aveti prioritate la accesul în Therme. Va exista in continuare posibilitatea achiziţionării de bilete la case, în măsura disponibilităţii şi a gradului de ocupare maxim admis, deocamdată limitat la 70% din capacitatea centrului.

Mai mult spaţiu de relaxare în siguranţă

Respectarea regulilor şi recomandărilor oficiale este esentiala pentru relaxarea în condiţii de siguranţă. Accesul în complex se face după un triaj epidemiologic riguros ce are loc într-un pavilion nou, dedicat. 

Distanţarea fizică este păstrată peste tot în Therme iar capacitatea complexului este limitată la 70%. Ceea ce înseamnă că tu te vei bucura, în siguranţă, de mai mult spaţiu de relaxare.  

Ce s-a intamplat la Therme in tot acest timp?

“Datorită investitiilor pe termen lung si a susţinerii din partea actionarilor, am reuşit sa ne adaptam provocărilor din anul trecut şi să ne pastram in integralitate echipa, motorul experientei clientilor nostri! Am folosit aceasta perioada pentru a realiza lucrări de întreţinere, am făcut schimbări importante şi în ceea ce priveşte integrarea unor noi platforme digitale şi, bineînţeles, ne-am pregătit de redeschidere. Toti vizitatorii nostri se vor putea bucura din nou, împreună cu familia şi prietenii, de varietatea de activităţi, terapii şi atracţii de la Therme Bucureşti, în cel mai sigur, curat şi mai natural mediu interior şi exterior. Ne motiveaza sa ştim ca oamenii ne-au simţit lipsa, si ca acum, în sfârşit, isi vor putea relua obiceiurile sanatoase iar vacanta în orice zi a saptamanii le va fi din nou accesibilă” a declarat Robert Solomon, COO Therme Bucuresti

***

Despre Therme Bucureşti

Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante. Proiectul excelează prin magnitudine, unicitate şi o serie de puncte forte: este cel mai mare centru de recreere şi wellness din Europa, cu servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate şi relaxare din lume, construit de la zero. Therme Bucureşti a fost inchis pentru siguranta clientilor si a angajatilor sai, in perioada 12 martie 2020-6 iunie 2021 in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID 19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.