Întotdeauna în spatele unui preparat deosebit se află o poveste de dragoste care începe cu o privire, cu o aromă sau un gust special. Reţeţa nu este întotdeauna primordială, dar de fiecare dată un element cheie trebuie să unească ingredientele atent selecţionate cu dragostea pentru gătit : ActiFry® de la Tefal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Remy, probabil cel mai iscusit dintre food lovers spunea că un dish perfect nu stă neapărat în abilitatea bucătarului care îl prepară, ci în dragostea cu care alegi fiecare ingredient şi gândeşti fiecare pas. Tot ce contează este ca la final să te bucuri alături de cei dragi de o amintire creată în jurul unei mese bogate.

Aici intervine ActiFry® de la Tefal, partenerul favorit al simpaticului Remy, personajul principal al peliculei Disney – Ratatouille. În 2007, ajutat de Linguini, tânărul şi carismaticul său prieten, acesta a readus bucuria în bucătărie şi a schimbat percepţia dragostei pentru mâncare. La 10 ani distanţă, Tefal te invită să accepţi provocarea şi să redescoperi magia gătitului.

Sărbătoreşte 10 ani de preparate delicioase cu Tefal ActiFry® şi Ratatouille

Ce trebuie să faci? Simplu! Achiziţionează în perioada 15.11.2017 – 31.01.2018 o friteuză ActiFry® de la Tefal şi primeşti gratuit un DVD aniversar cu filmul Ratatouille. În plus, 10 norocoşi care au cumpărat produsul în această perioadă primesc banii înapoi!

Sănătos, crocant şi irezistibil- cu Tefal ActiFry® gătitul sănătos devine un mod de viaţă

Sunt zile în care ultimul lucru pe care ai vrea să îl faci este să găteşti, indiferent dacă trebuie să prepari ceva pentru prieteni, familie sau doar pentru tine. Ce ai spune dacă ai îmbina utilul cu plăcutul? Cu ActiFry® de la Tefal, cei dragi se vor bucura de preparate perfecte, fără ulei, pregătite rapid şi sănătos. Datorită tehnologiei sale unice, ai nevoie de o singură linguriţă de ulei pentru a prepara produse din carne, peşte sau chiar deserturile favorite ale celor mici.

Cu friteuzele inteligente de la Tefal, fiecare party pe care îl pui la cale impresionează datorită unei varietăţi extinse de mâncăruri, indiferent dacă pregăteşti somon Tandoori, chipsuri cu boia sau chifteluţe dulci cu sos!

Sănătos, diversificat şi bun de tot! Cu Tefal ActiFry®, cel mic va savura mini pacheţelele cu banane şi boabe de cacao, preparate în friteuza voastră favorită. Ţie nu îţi mai rămâne decât să pregăteşti DVD-ul şi să apeşi play! 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.