În prag de sărbători, ne acordăm o clipă magică, în care trecem în revistă momentele plăcute, inovaţiile şi realizările de care ne-am bucurat în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu “tigaia care nu lipeşte”, de peste 60 de ani Tefal revoluţionează continuu vieţile a milioane de familii din întreaga lume, transformând activităţile casnice în îndeletniciri simple şi plăcute. Tefal - inovaţie la puterea 60!

Fabrica de Clătite, pentru a doua oară în România

În luna martie Tefal dă startul Campaniei Naţionale Fabrica de Clătite. Cu această ocazie a fost lansată noua tigaie cu înveliş antiaderent de la Tefal, al cărei design grafic interior (un simpatic ursuleţ panda) permite realizarea unor clătite inedite, pe care nu ai cum să nu le iubeşti. Alături de Jamila Cuisine, Tefal a ridicat clătitele la rang de specialitate gourmet, adăugându-le o doză de ludic, distracţie şi creativitate. Noua tigaie de la Tefal oferă o tehnologie performantă şi sigură prin învelişul interior antiaderent PowerGlide, îmbunătăţit cu particule minerale, pentru o desprindere uşoară la fiecare utilizare, dar şi prin tehnologia exclusivă Thermo-Spot(R) ce îţi indică momentul în care tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit.

Regal gastronomic cu Tefal Powermix şi Jamila Cuisine

Printr-un eveniment derulat în mediul digital, Tefal a punctat încă o dată inovaţia, oferind un regal gastronomic fanilor săi din social media. Împreună cu Jamila Cuisine, Tefal a realizat în premieră o reţetă transmisă live pe două pagini de Facebook simultan. Fanii celor două comunităţi au ales preparatul pentru demonstraţie - o delicioasă reţetă de brioşe cu căpşuni, pe care Jamila a pregătit-o cu ajutorul mixerului Tefal Powermix. Show-ul Jamilei a cumulat, pe cele două pagini de Facebook, un reach de 300.000 de persoane, 80.000 de vizualizări, 9.747 comentarii, 934 like-uri şi 189 share-uri. În acest timp, peste 500 de persoane s-au înscris în competiţie pentru a câştiga unul dintre cele trei mixere Tefal Powermix!

Programul „Prima Staţie” - 60 de zile de testare pentru 60 de ani de inovaţie

Tot pentru a marca acest an festiv, Tefal a lansat programul „Prima Staţie”, prin care şi-a propus să ajute consumatorii să înţeleagă performanţele unei staţii de călcat cu boiler. Doamna Doina, expertul Tefal, a mers acasă la Andreea Ibacka şi Cristian Manafu şi le-a oferit acestora cele mai bune tips & tricks pentru sesiuni de călcat impecabile şi eficiente.

În cadrul campaniei „Prima Staţie”, cumpărătorii au avut ocazia să testeze staţiile de călcat Tefal timp de 60 de zile, pentru a se convinge de avantajele şi performanţele acestora - iar prin tombola organizată de Tefal, au putut câştiga lunar, o staţie de călcat Pro Express Control Plus.

OptiGrill+ – cel mai nou grătar ultraperformant lansat de Tefal 

Un an plin de inovaţie, performanţă şi succes se încheie cu o lansare pe măsură – Tefal OptiGrill+. Un grătar electric de ultimă generaţie, ultra-performant, care te ajută să prepari fără efort nenumărate reţete delicioase, ca şi cum la tine în bucătărie s-ar afla un maestru într-ale gătitului! Indiferent de talentul, experienţa sau îndemânarea ta, Tefal te transformă într-un chef cât ai zice “OptiGrill”.

În 2016, Tefal a împlinit 60 de ani de când schimbă viaţa oamenilor, demonstrând că electrocasnicele interconectate reprezintă viitorul.

Pentru anul următor, Tefal şi-a propus deja noi standarde de performanţă şi inovaţie şi îşi menţine promisiunea de a anticipa tehnologia viitorului cu produse ce oferă cele mai bune rezultate zi de zi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.