Luna Cadourilor se potriveşte perfect cu surprizele, însă cine spune că darurile se oferă doar de Crăciun?! Generos aşa cum mereu s-a arătat, vampirul Vlad, cel care îi întâmpină pe pasionaţii de jocuri de cazino online la Vlad Cazino, a pregătit o mulţime de surprize tuturor celor ce savurează distracţia la sloturi, blackjack, ruletă, poker sau bingo. Toate se oferă înainte de Sărbătorile de iarnă, adică în fiecare zi, până pe data de 24 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

E foarte uşor să profiţi de ofertele de Crăciun

Cei dornici să vadă cadourile pregătite de cel mai şmecher vampiraş din online trebuie să acceseze www.vladcazino.ro, să ajungă în secţiunea de Promoţii, apoi să verifice care este oferta zilei în Calendarul de Crăciun Vlad Cazino. Acest calendar festiv introduce atmosfera de Sărbători în cel mai plăcut mod: cu distracţie şi relaxare pentru timpul liber în aceste zile aglomerate şi adesea stresante ce preced Crăciunul. În fiecare zi, o altă surpriză aşteaptă să fie descoperită în Calendarul de Crăciun Vlad Cazino.

Vezi ce se ascunde în Calendarul Festiv astăzi!

Cum să profiţi de ofertele speciale? Trebuie doar să optezi pentru orice promoţii pe care le găseşti în Calendarul Advent. Atenţie, fiecare ofertă este valabilă doar în ziua aferentă şi nici nu poate fi vizualizată în avans. Poţi vedea însă ofertele din urmă, doar ca să ştii ce ai ratat şi să nu mai omiţi să vizitezi cazinoul online Vlad Cazino în celelalte zile din decembrie, până la Crăciun! Citeşte cu atenţie termenii şi condiţiile, pentru a te asigura că îndeplineşti toate detaliile şi te bucuri la maximum de promoţie!

Ofertele şmecherifice te invită să fii Starul Crăciunului!

Iată, cu titlul de exemplu, oferta care a fost disponibilă pe data de 7 decembrie: puteai participa la turneul de live cazino de 10.000 RON. Alege distracţia în cel mai tare cazino online din România, unicul cazino online 100% românesc din punct de vedere al brandului, dar bazat pe o platformă performantă realizată cu know-how marca Kindred Group. Acesta este un operator de top în gambling online la nivel internaţional, familie din care face parte şi brandul Unibet, popular de asemenea în rândul românilor pasionaţi de jocuri de noroc pe internet.

Nu rata ofertele din zilele care urmează, le găseşti în Calendarul de Crăciun Vlad Cazino!

Poate fi vorba despre tichete pentru jocurile Jackpot Poker, Rotiri Bonus la cele mai apreciate sloturi online din ofertă, premii cash la turnee de sloturi, premii în bani în secţiunea de live cazino, vouchere sau rotiri bonus la mini jocurile din secţiunea de bingo. Nu putem spune concret ce ofertă exactă va fi într-o anumită zi, căci descoperirea face parte din farmecul surprizei!

Vlad Cazino este printre alegerile cele mai populare ale pasionaţilor de jocuri de cazino online, fie că vorbim despre sloturi (există sute de titluri de la producătorii cei mai apreciaţi), despre jocuri de masă sau despre poker şi bingo. Vlad Cazino oferă experienţe demne de cele mai exclusiviste cazinouri internaţionale, dar totul este accesibil oricărui român cu vârsta de cel puţin 18 ani. Experienţa Vlad Cazino poate fi savurată inclusiv de pe dispozitive mobile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.