Un job cu normă întreagă, cel de a fi părinte, nu lasă decât rareori loc de odihnă. Creşterea şi formarea copiilor începe odată cu naşterea lor. O responsabilitate permanentă este cea de a oferi copiilor îngrijirea de care au nevoie pentru o dezvoltare armonioasă şi sănătoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partea de îngrijire este una ce presupune o atenţie deosebită pentru că este perioada în care cei mici prezintă o sensibilitate crescută. Nichiduţă - magazin online specializat în articole pentru copii - propune părinţilor soluţii variate, astfel ca misiunea lor să fie simplificată. Raportat la tipul de piele al fiecărui micuţ şi posibile sensibilităţi ale acestora, fiecare se va orienta înainte de toate după specificaţiile produselor pentru a se asigura că nu pun în niciun fel în pericol siguranţa copiilor.

Îngrijirea copiilor presupune o aprovizionare constantă cu articole diverse, de tipul scutecelor, a cremelor şi loţiunilor, dar şi umidificatorului, a aspiratorului nazal, cădiţei etc.

Superghidul mămicilor  - recomandările Nichiduţă privind alegerea produselor de îngrijire

Fiecare articol trebuie ales prin raportare la efectele pe care le poate avea asupra organismului copilului, dar şi având în vedere confortul acestuia. Iată ce recomandări oferă Nichiduta privind o serie de produse indispensabile îngrijirii celor mici.

Şamponul, săpunul, loţiunea de corp, crema hidratantă

Astfel de produse vor fi mereu cumpărate fără excepţie dintr-un magazin dedicat copiilor, precum Nichiduţă. Fiecare dintre cele mai sus enumerate, dar şi altele de tipul uleiului de corp, trebuie să aibă în compoziţie ingrediente blânde cu pielea sensibilă a copiilor, dar totodată hidratante, care să o catifeleze. Chicco spre exemplu este o recomandare de şampon fără lacrimi, dar şi Baby Cocolle este un reper când vine vorba despre produse de calitate pentru îngrijirea copiilor.

Scutecele şi chiloţeii

Subţiri, cu un strat special de protecţie şi totodată deosebit de confortabile - aşa trebuie să fie scutecele pentru copii; Nichiduta s-a apucat de vandut scutece produse de branduri consacrate, renumite pentru standardele de inalta calitate la care se raporteaza precum cele textile BabyOno, cele multifuncţionale Kreis  - fabricate în România, dar şi modele eco tip chiloţel de la Mummy Baby, de unică folosinţă marca Bambyo, Huggies, scutece din fibră de bambus Fillikid etc. O astfel de alegere trebuie raportată mereu la vârsta copilului, mai exact la greutatea lui.

Aspiratoarele nazale, umidificatorul, aparatul de aerosoli

Cu desăvârşire astfel de articole de îngrijire trebuie să existe în camera copilului. Chicco este în continuare un reper când vine vorba de astfel de produse, deosebindu-se prin calitatea înaltă a acestora. Deşi grija părinţilor ar trebui să fie suficientă pentru a evita probleme care să presupună utilizarea lor, deseori micuţii - sensibili fiind - au nevoie de un ajutor în plus pentru a se face bine.

Îngrijirea copiilor nu este o misiune uşoară, însă este una care poate fi simplificată cu ajutorul unor articole adecvate, sigure, eficiente. Un reper al calităţii şi diversităţii totodată, Nichiduta.ro se adresează părinţilor de pretutindeni cu soluţii diversificate, accesibile unor bugete variate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.