Îţi doreşti să adopţi un stil de viaţă sănătos, să ai mai multă energie şi să consumi zilnic fructe şi legume? Drink smart, live well and keep it juicy! Infiny Juice de la Tefal, storcătorul de fructe prin presare la rece, te inspiră! Bucură-te în fiecare zi de prospeţime and treat yourself good and healthy!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Într-o lume în care ţi se vorbeşte tot mai des despre detoxifierea organismului, în care încerci să asiguri familiei tale aportul complet de vitamine şi nutrienţi, Tefal te provoacă să te întorci la natură! Şi îţi propune Infiny Juice ZC255B, storcătorul de fructe prevăzut cu tehnologia prin presare la rece, care te ajută să obţii maximum de sănătate din fructe şi legume.

Ce este tehnologia prin presare la rece? Este cea mai nouă metodă de a extrage tot ce este mai bun din fructe, legume şi chiar verdeţuri, fără a le altera în vreun fel calităţile nutritive. Viteza redusă a melcului, de doar 82 rotaţii pe minut, minimizează oxidarea alimentelor şi produce un suc de calitate superioară. Infiny Juice extrage de două ori mai mult suc şi asigură mai multe vitamine şi o cantitate dublă de antioxidanţi, comparativ cu cel mai puternic storcător centrifugal de la Tefal.

Astfel, cea mai mare parte din pulpa rămasă în urma procesului de stoarcere cu un aparat clasic, se va regăsi în sucurile tale delicioase şi pline de vitamine! Diferenţa este vizibilă: cu Infiny Juice pulpa este uscată, iar în paharul tău rămâne doar suc 100 % natural, plin de vitamine şi antioxidanţi, care îşi păstrează aroma naturală. Simple! Fresh! Healthy!

Do it smart! Keep it all natural: delectează-te cu suc natural făcut în casă cu Infiny Juice. Acceptă provocarea Tefal şi convinge-te că starea de bine vine din interior! Fie că te pregăteşti pentru o dimineaţă de week-end sau de o petrecere cu prietenii, alege stilul de viaţă echilibrat cu Infiny Juice, storcătorul cu noua tehnologie prin presare la rece!

Despre Tefal®:
Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.