Retargeting.Biz anunţă integrări noi cu Seliton, Shoper şi Shopmania, jucători mari de pe piaţa online din Bulgaria, Polonia şi România şi îşi începe astfel ofensiva în blocul est-european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Startup-ul românesc fondat în 2013 de tinerii antreprenori Rareş Bănescu şi Mugur Frunzetti devine astfel un furnizor important de tehnologie specializată în retargeting, în Europa.

„Acoperirea regiunii est-europene face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european. Suntem foarte încântaţi de parteneriatele cu Seliton, Shoper şi Shopmania, companii foarte mari din industria online ce ne permit accesul la peste 25.000 magazine online, adică la 25.000 posibili clienţi”, spune Rareş Bănescu.

În acest moment, Retargeting.Biz este un partener de încredere pentru 630 de companii care activează în e-commerce, pentru care a generat aproximativ 8.5 milioane de euro. 

Produsul brandului românesc este folosit cu succes de clienţi din România, ţările balitce, dar şi din Asia, companii ce activează în industriile de fashion, bijuterii, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel şi auto, iar de curând Retargeting.Biz a deschis primul birou în California - Los Angeles, USA, alăturându-se unui grup select de SAAS-uri ce fac acest pas. 

“Retargeting.Biz se diferenţiază de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanţă, plus o abordare diferită în profilarea şi comunicarea cu clientul. Îmbunătăţim constant softul cu scopul de a ajuta magazinele online în comunicarea lor cu clienţii magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportând email reminder şi sms reminder”, susţine Rareş Bănescu.

Odată cu strategia de expanisiune a companiei şi necesitatea dezvoltării echipei a crescut. În acest moment, echipa Retargeting.Biz este formată din 25 persoane specializate pe tehnologie şi digital, echipă ce oferă client service de calitate şi plus valoare companiilor din industria de e-commerce, câştigând încrederea unor parteneri importanţi atât din România, cât şi din străinătate.

Software-ul de automatizare în marketing dezvoltat de Retargeting.Biz creşte vânzările magazinelor online livrând utilizatorilor exact produsele pe care le doresc. În plus, poate fi testat gratuit timp de 14 zile. Mai multe despre Retargeting.Biz, AICI!

Despre Retargeting.Biz

Lansat în 2013, Retargeting.Biz este un start-up românesc inovator ce propune companiilor din industria e-commerce un software care să îi ajute să interacţioneze personalizat şi rapid cu fiecare vizitator, în funcţie de acţiunile lor. Prin retargetarea vizitatorilor, aplicaţia creşte rata de conversie şi veniturile magazinelor online.

https://retargeting.biz/roFacebook şi Instagram

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.