La sediul PER S5 preşedintele Ilie Mario Rafael le-a urat succes tuturor candidaţilor din ţară. De asemenea, a mai spus ca are toată încrederea ca cetăţenii sectorului 5 vor vota PER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În acest context de criza economică, socială şi de sănătate, de creştere a gradului de sărăcire a populaţiei, de degradare a sistemului de sănătate şi educaţie, de distrugere şi înstrăinare a patrimoniului natural şi cultural naţional, de iresponsabilitate şi corupţie a unei mari părţi a clasei politice şi de lipsa a unei strategii viabile de dezvoltare pe termen lung, Partidul Ecologist Român prezintă cetăţenilor României o ofertă de politică alternativă.
 
Partidul Ecologist Român promovează o politică pentru oameni şi viaţă, o politică de transformare şi modernizare a societăţii româneşti, bazată pe principiul protejării şi îmbogăţirii resurselor vitale ale ţării: omul, resursele naturale, cultura şi tradiţiile naţionale.", spune Ilie Rafael
 
"Am vazut, la locale, ca lumea are încredere în noi, chiar dacă ni s-a luat sansa de a avea candidaţi la sectorul 5, Partidul Ecologist a făcut, local, un parteneriat cu dl Popescu Cristian Piedone - PPU (SL). L-am susţinut in campanie si  aşteptăm să îşi ducă la îndeplinire promisiunile.
Sunt sigur ca noul nostru primar, domnul Popescu Cristian Piedone, nu ne va dezamăgi nici pe noi şi nici pe cetăţenii sectorului 5", a declarat acesta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.