Noile teorii motivaţionale ne repetă că performanţa se obţine cu gesturi mici, dar repetate cu consecvenţă. Din păcate, realitatea este însă mai complexă, cel puţin în domeniul sportiv, unde obţinerea performantelor presupune nu doar un antrenament riguros, ci şi o alimentatie restrictivă, medicaţie, refacere fizică şi psihică de câte ori e nevoie, precum şi strategii de prevenire şi recuperare a traumatismelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Performanţa în sport necesită, de fapt, obiceiuri sănătoase repetate cu religiozitate, eforturi supra-omeneşti, atât la nivel fizic, cât şi psihic. De multe ori, nutriţia sportivilor poate face diferenţa între modul în care acesta îşi dozează energia şi cum răspunde provocărilor din teren. Este foarte important ca atât sportivii, cât şi antrenorii, preparatorii sau nutriţioniştii lor să fie foarte bine pregătiţi şi să aibă informaţii de specialitate în domeniu. De la controversata alegere de a utiliza suplimente nutrivite şi până la banala alegere privind apa destinată consumului zilnic, toţi factorii care influenţează alimentaţia sportivilor contează şi pot determina în sens pozitiv sau negativ performanţa sportivului.

Am făcut un mic studiu printre sportivii de la cele mai cunoscute cluburi sportive  - Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi Clubul Sportiv Dinamo - şi am descoperit că sportivii de aici consumă în mod frecvent apă Aqua Queen, ca urmare a sponsorizărilor de care beneficiază aceste echipe.

Nu e de mirare că atât sportivii, cât şi antrenorii se declară mulţumiţi de această colaborare. Aqua Queen oferă apă pură certificată HACCP, obţinută prin tehnologii de ultimă generaţie pentru extragerea, purificarea şi îmbutelierea apei. În plus, specialiştii companiei declară că se realizează frecvent teste pentru stabilirea calităţii şi compoziţiei apei, astfel încât să nu se facă rabat de la standardele în domeniu, care garantează faptul că apa e potrivită pentru nivelul de hidratare necesar unui sportiv de performanţă.

“Iubesc sportul de când eram copil. Îmi amintesc că jucam oină, fotbal şi handbal cu copii de pe stradă, din zori şi până la lăsarea serii, mai ales în timpul vacanţelor de vară. Dragostea pentru sport şi sănătate nu m-a părăsit niciodată, de aceea am ales ca prin intermediul companiei Aqua Queen să-mi aduc aportul, în măsura posibilităţii, la resursele de care sportivii români au nevoie pentru a obţine performanţa. Apa noastră certificată respectă standardele în domeniu şi sunt mândru că o pot oferi cu încredere cluburilor pe care le sponsorizăm în prezent”, ne-a mărturisit Lorel Nica, proprietarul companiei Aqua Queen.

Şi celelalte cluburi sportive declară că primesc sponsorizări sub formă de apă îmbuteliată certificată, deci strict sub acest aspect, sportivii români întrunesc condiţiile pentru o hidratare sigură şi optimă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.