Într-un cadru festiv, alături de personalităţi din showbiz, reprezentanţi din mass-media, clienţi şi parteneri, restaurantul Cézanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining – transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile şi emoţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasionaţii de gastronomie au savurat o selecţie rafinată de canapé-uri şi au asistat la un demo plating - crème brulée cu pere şi sparanghel - realizat live de Chef Cezar Munteanu.

 Soul dining se traduce prin plăcerea de a găti şi reprezintă un mesaj pe care îl transmit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Este un nou concept pe piaţa din România care se diferentiază prin creativitate, pasiune, emoţie transmisă şi prin ingrediente alese cu multă grijă. Un concept născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor.

Dincolo de uşile bucătăriei veţi găsi oameni dedicaţi, pe care i-am învăţat să ofere know-how celor aflaţi la început de drum, aşa cum şi alţii au împărţit cu mine tainele bucătăriei şi bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor.

Gătim cu inspiraţie, cu zâmbet şi responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tău destin”,“Sărbătorile sunt pentru toţi”, dar şi susţinerea altor proiecte sociale au venit din dorinţa de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi, a declarat Chef Cezar Munteanu.

Preparatele gourmet au fost însoţite de bogăţia aromelor din vinurile Cramei Oprişor şi maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversaţiile dimineţii.  

Situat în Piata Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul  îşi aşteaptă oaspeţii cu o atmosferă ce invăluie în artă, prin şemineul impunător sculptat de Constantin Brancuşi şi reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.  

 

Info utile

·         Specific: International/Chic cuisine

·         Chef’s specialities: Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghel şi pere la grătar, Carppaccio de vită umplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de raţă glasat cu sirop de agave, polenta şi sos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel. Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.

·                  Capacitate: 50 de locuri la parter; patru saloane cu o multiplă capacitate de acomodare la etaj, terasă.

·         Ocazii: Prânz, cină, business meeting, aniversare, evenimente corporate/ private.

·         Preţ mediu meniu: 150 lei

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piaţa Charles de Gaulle nr. 3 şi este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervări: 0799.885.627.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.