Nu mai este mult şi febra cumpărăturilor privind rochiile de nuntă începe. Reprezentantele feminine deja se documentează cu privire la trendurile de actualitate pentru ca atunci când pleacă la cumpărături să ştie ce constituie soluţii şi ce nu. O manieră inteligentă de a determina stilul vestimentar cel mai potrivit este raportarea al locaţia nunţii. În funcţie de restaurantul în care aceasta se va desfăşura şi totodată de tematică, fiecare se va putea orienta după o rochie potrivită din toate punctele de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că susţine dorinţa femeilor de a arăta excepţional cu orice ocazie, DyFashion pune la dispoziţia celor interesate colecţii variate constând în rochii de ocazii speciale, inclusiv pentru nuntă.

Aşadar, doritoarele au ocazia de a onora o astfel de invitaţie cu un outfit pe măsură. Indiferent de mărime, de constituţia corporală, de preferinţele de culoare, imprimeuri, de design, dar şi de bugetul disponibil, acestea vor găsi pe www.dyfashion.ro soluţia ideală pentru evenimentul mult aşteptat.

Rochii de seară speciale pentru nuntă

Indiferent de tematica unui astfel de eveniment, rochia trebuie să se încadreze mereu în anumite registre: trebuie să fie elegante, să se potrivească cu stilul purtătoarei, să o reprezinte, să fie într-o linie de culori potrivite cu evenimentul de asemenea.

Iată care sunt câteva dintre propunerile oferite de specialiştii DyFashion, punctual, reprezentate de rochii de nunta iefine, regăsite şi în catalogul de pe site.

O alegere desăvârşită este cea a rochiei LaDonna, după cum se găseşte pe site-ul magazinului, cu mâneci crăpate şi broderie handmade. Aceasta este potrivită pentru persoanele lipsite de inhibiţii, pregătite de o petrecere memorabilă, întrucât permite lejeritate în mişcări, comoditate sporită, iar eleganţa nu este nicicum compromisă. Fiecare poate opta pentru varianta de culoare ce i se potriveşte cel mai bine.

Pentru cele care tind spre ţinute mai potolite, însă totodată elegante, care să emane feminitate şi rafinament, rochia Zoe constituie o alegere inspirată. Cu design petrecut la bust, aceasta este disponibilă în două variante de culori, ideale pentru o petrecere de nuntă. De lungime medie, în croi conic şi mâneci trei sferturi, o astfel de rochie atrage printr-o simplitate încântătoare. Elementul de efect este reprezentat de o broşă detaşabilă în formă de floare, completată de pietricele şi o perluţă feminină, prinsă aproape de zona umărului, ce continuă cu un decolteu rotund atrăgător şi crepeu adânc în zona din spate.

Charo este o opţiune de rochie mai diafană, potrivită pentru cele care nu acceptă sub nicio formă să nu iasă în evidenţă, chiar dacă protagonista evenimentului este mireasa. Desigur că aceasta nu va fi eclipsată, din contra, movul intens al rochiei va contrasta într-un mod interesant albul rochiei sale. Este până în pământ şi se termină în dantelă şi broderie. Se mulează elegant pe şolduri, finalizându-se într-o coadă vaporoasă de sirenă. Accesorizată cu un voal delicat de broderie florală, aceasta este pe cât de îndrăzneaţă ca design, pe atât de plăcută. Mai ales pentru posesoarele unei siluete tip clesidră acest model constituie o alegere genială.

Pentru persoanele mereu active, respectiv pentru cele care oricât ar dori să adopte o atitudine mereu serioasă nu pot renunţa la alura tinerească - ceea ce nici nu e necesar - rochia Alicia cu paiete aurii reprezintă o alegere inspirată.

Într-un ton auriu ce cucereşte iremediabil orice privire, aceasta se recomandă celor cu o siluetă frumos proporţionată. Este un model fără mâneci, însă cu zona umerilor elegant acoperită. Prezintă un decolteu inedit, are spate decupat în V şi decolteu frontal în formă de inimă. Sunt detalii care subliniază cu succes feminitatea oricărei purtătoare, mai ales că modelul este complet creat din paiete aurii.

Desigur, că astfel lista de recomandări oferite de specialiştii DyFashion continuă. Cele care doresc să afişeze ţinute surprinzătoare, cu design unic şi modele aparte găsesc în colecţiile acestui magazin rochii de nuntă ieftine deosebite, de calitate, la costuri echilibrate. Fiecare se poate orienta după un croi potrivit stilului său, recomandat însă a nu face compromisuri prea mari privind un alt fel de stil. Numai acolo unde există certitudinea că este o decizie inspirată se susţine o astfel de măsură. Nunta este un eveniment important, iar siguranţa în ceea ce priveşte potrivirea rochiei cu evenimentul este de asemenea importantă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.