La început de an suntem mereu tentaţi să aducem un suflu nou în casele noastre şi să găsim acele soluţii care ne uşurează viaţa. Tehnologiile performante devin în scurt timp aliaţi imbatabili, ce ne ajută să ne concentrăm pe activităţile cotidiene importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Enjoy the silence! Specialiştii Rowenta au creat Silence Force™ 4A, aspiratorul ce combină performanţa excepţională, filtrarea extremă şi silenţiozitatea cu un consum redus al energiei.

Combinaţia perfectă între performanţa extremă şi silenţiozitate

Silence Force™ 4A este cel mai silenţios aspirator cu performanţă 4A, dovedind eficienţă în aspirarea oricărui tip de suprafaţă, cu un nivel de zgomot redus, de doar 66 dB(A) la nivelul maxim.

Rowenta Silence Force™ 4A îndeplineşte eficient orice misiune în păstrarea curăţeniei impecabile, având totodată grijă să păstreze aerul curat, datorită noului sac Hygiene+, cu o capacitate uimitoare de filtrare a prafului, de până la 99,99%, şi clapei automate şi etanşe de închidere, care împiedică formarea norilor de praf  la schimbarea sacului.

Cele 5 setări de aspirare presetate sunt adaptate fiecărui tip de suprafaţă ce urmează a fi curăţată: covoare groase sau cu fire lungi, ţesături delicate precum perdele, covoare subţiri sau cu fire scurte, suprafeţe dure sau modul silenţios, care combină optim performanţa de aspirare cu un nivel redus al zgomotului.

Eficienţă energetică şi accesorii inteligente

Aspiratorul Silence Force™ 4A reduce consumul de energie electrică cu până la 60%, menţinând o performanţă de aspirare echivalentă cu a unui produs cu o putere de 2200 W. Noul cap de aspirare Deep Clean, puternic şi eficient, înlătură cu uşurinţă murdăria de pe orice tip de suprafaţă, asigurând rezultate perfecte şi fără efort. Peria integrată Easy Brush şi accesoriul pentru spaţii înguste sunt destinate aspirării eficiente a colţurilor şi suprafeţelor greu accesibile. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de animale – periile Maxi Turbo şi Mini Turbo îndepărtează rapid de pe canapea sau covor, firele de păr ale animalelor de companie.

În plus, datorită designului compact şi a celor 4 roţi multidirecţionale, ce se rotesc la 360 de grade, te bucuri de libertate  de mişcare, manevrabilitate excelentă şi confort deosebit în utilizare.

Filtrare şi performanţă de aspirare maxime. Zgomot minim. Consum redus de energie. Pe scurt, este atât de simplu să faci curăţenie când mizezi pe  aspiratorul Rowenta Silence Force™ 4A!

***

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. 

Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.silenceforce4a.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Groupe SEB

Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.