Agentia de marketing digital SEO Cupcake a lansat, la inceputul acestei luni, noul website www.seocupcake.ro, pregatit pentru Mobile First Index, avand un design grafic actualizat si o viteza de incarcare mult mai rapida. Noua platforma ofera o experienta online simplificata, care permite utilizarea de pe orice tip de dispozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce ofera noul site SEO Cupcake

Site-ul proaspat lansat, www.seocupcake.ro, propune un concept inovator in ceea ce priveste continutul, dar si grafica. Pe langa design-ul prietenos si interfata usor de utilizat, platforma ofera toate informatiile de interes atat pentru clienti, cat si pentru cei dornici sa descopere mai multe despre promovarea online. De asemenea, printre noile categorii pe care le prezinta website-ul se numara urmatoarele: serviciile de optimizare SEO, obiectivele campaniilor PPC, crearea magazinelor online si a site-urilor de prezentare, dar si design-ul grafic.

Odata cu schimbarea platformei, agentia de top in marketingul online a decis sa isi mareasca echipa. Cele trei posturi pentru care doritorii isi pot depune candidatura sunt: SEO Content Writer, SEO Specialist si Account Manager. Pentru ca valorile companiei stau intr-o echipa de succes, SEO Cupcake ii promoveaza si recompenseaza pe cei care dau dovada de curiozitate, pasiune si inovatie. De altfel, cei interesati pot afla mai multe informatii in acest sens accesand sectiunea “Cariere” de pe site.

Despre SEO Cupcake

SEO Cupcake este o agentie de marketing online care ofera servicii de Optimizare SEO a site-urilor in motorul de cautare Google. Compania detine servicii SEO complexe, care depasesc rangul unei optimizari clasice. Printre acestea se regasesc urmatoarele:

·         identitatea vizuala a brandului in mediul online

·         crearea website-urilor pe baza unui design personalizat

·         construirea strategiilor digitale in functie de business si audienta

·         implementarea campaniilor SEO pentru vizibilitatea organica in Google

·         aplicarea strategiilor de Content Marketing si Native Advertising

·         inovarea si modelarea continutului site-ului pentru cresterea ratei de conversie

Profesionalismul companiei si  calitatea serviciilor SEO oferite sunt confirmate, in special, de rezultatele proiectelor pe care SEO Cupcake le-a realizat pentru clientii sai. Meli Melo, Hornbach, Sabaev, Collective, Modlet si Cubic Residence reprezinta doar o mica parte dintre cei care au incredere in strategiile implementate de catre  echipa de profesionisti a agentiei.

Pentru a descoperi cele mai noi servicii SEO, care pot garanta succesul afacerii dumnevoastra, pentru a afla mai multe despre viitorul in digital care se bazeaza pe Inteligenta artificiala, dar si pentru a profita de oportunitatile unei cariere in mediul online, accesati noua pagina www.seocupcake.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.