Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 11, Complexul Studenţesc TEI din Bucureşti va găzdui a doua ediţie a evenimentului Baseball Festival în care se vor confrunta naţionalele de baseball ale României, Moldovei, Bulgariei şi ​o selecţionată a Statelor Unite ale Americii​,​ reprezentată de militarii staţionaţi la baza militară Mihail Kogălniceanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intrarea este liberă, iar evenimentul va fi deschis de ​​​o demonstraţie de tip ​All ​Star ​Game, ​cu echipe formate din jucători ale celor 4 ​echipe. Spectacolul face parte din proiectul Jackie Robinson care promovează ​parteneriatul dintre Statele Unite ale Americii şi România din ultimii 100 de ani şi este organizat de către ​Ambasada SUA în România, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – SNSPA şi Federaţia Română de Baseball şi Softball.​

Baseball ​Festival promite un spectacol ​de tip ​american

B​as​eball​ ​Festival promite un spectacol ​de tip ​american, concursuri cu premii​ pentru spectatori, food corner​​ şi multe alte surprize. Este a doua oară când soldaţii de la baza americană de la Mihail Kogalniceanu vor fi prezenţi la Bucureşti pentru o astfel de competiţie.

Tricolorii s-au impus cu 6-4 în faţa echipei Statelor Unite ale Americii reprezentată de militarii staţionaţi la baza militară Mihail Kogălniceanu.​ La eveniment au participat şi vedete din MLB (liga profesionistă de baseball din SUA), precum şi fiica celebrului Jackie Robinson, primul sportiv de culoare acceptat în liga profesionistă americană. Evenimentul este un prilej de promovare a toleranţei, jocului în echipă, spiritului participativ şi valorilor democratice. Baseballul este un sport în creştere în România, existând în prezent peste 20 de cluburi în diverse zone din ţară.

 

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, intraţi pe pe pagina de facebook @FRBSofficial  sau pe pagina www.baseballromania.com​.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.